Στόχος να “χτίσει” σερί…. ανατροπής

Ο Εργοτέλης θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο ματς της Κυριακής στην Ροδο, αλλά και να παίρνει νίκες μέσα – έξω από δω και πέρα, ώστε σύντομα να βάλει από… κάτω τον Ιωνικό.

Ο Εργοτέλης μπήκε με το… δεξί στην εποχή του Σούλη Παπαδόπουλου και θέλει να συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο των επιτυχιών.

Το ματς της Κυριακής στην Ρόδο με αντίπαλο την τοπική ομάδα (14.00), για την 17η αγωνιστική της Γ εθνικής (4ος όμιλος), είναι σημαντικό αφού θα δείξει αν η ομάδα όντως απέκτησε και πάλι στόφα νικητή ή αν θα επιστρέψει στα προ – Παπαδόπουλου “στραβοπατήματα”.

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” από δω και πέρα, και με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου είναι να αρχίσει να “χτίζει” νικηφόρο σερί,  ώστε σύντομα να πιάσει κορυφή και να περάσει τον Ιωνικό που βρίσκεται στο +4.

Στην διάθεση του προπονητή του Εργοτέλη βρίσκεται και ο Λέτσο, που είχε ένα θέμα με το δελτίο του και απουσιάσε από το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών.

Εντωμεταξύ και ο Εργοτέλης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό της συζύγου του Σταύρου Πρωτογεράκη:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στον Σταύρο Πρωτογεράκη και τους οικείους του για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του Στέλλας Πετρακη.

Παράλληλα συγκλήθηκε εκτάκτως και αποφάσισε:

Να παραστεί αντιπροσωπεία της στην εξόδιο ακολουθία και να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό της”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook