Παπαδόπουλος: “Πρέπει σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι”

Ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ντεμπούτο στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών (2-0) οτι: “Καμία νίκη δεν σε πάει στον Παράδεισο και ήττα στην Κόλαση”.

Τα όσα είπε ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλος:

“Ήταν το πρώτο ματς για μένα στον Εργοτέλη και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Καμία νίκη δεν σε πάει στον Παράδεισο και ήττα στην Κόλαση. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα σε ένα Κρητικό ντέρμπι.

Ήταν ένα καλό ματς. Είχε δυνατά μαρκαρίσματα. Ξέραμε οτι ο αντίπαλος είναι καλός και πρέπει σε κάθε ματς να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Έχουμε μία ομάδα που άλλαξε πολλούς παίκτες και προπονητές. Ήταν ρίσκο να έρθω στην ομάδα και τώρα το μόνο που κοιτάμε να ανέβει η ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες και έτσι φαίνεται και η δουλειά του κάθε προπονητή.

Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν. Δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι.

Δούλευα συνέχεια από μικρή ηλικία και συνειδητά ήμουν εκτός πάγκων για 10μήνες. Αν μου γινόνταν πρόταση το καλοκαίρι ίσως ερχόμουν στην ομάδα.

‘Έχουμε ένα γύρο ακόμα για γυρίσουμε την κατάσταση και να περάσουμε τον Ιωνικό.

Χρειάζεται δουλειά και θέλουμε σε κάθε ματς να είμαστε δυνατοί. Πρέπει να καλύψουμε την διαφορά με τον πρωτοπόρο και μετά μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε θέαμα.

Όποια ομάδα κάνει πολλές μεταγραφές δεν είναι καλό. Σε όποιακατηγορία δουλεύεις θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος και να παίζεις με την καρδιά σου”.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook