Ξεκίνησε η βαθμολογική αντεπίθεση!

Ο Εργοτέλης με νέο… λουκ επικράτησε με 2-0 του Ερμή Ζωνιανών στο Κρητικό ντέρμπι στο Παγκρήτιο, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του και βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Νικηφόρο ήταν το εξ αναβολής Κρητικό ντέρμπι για τον Εργοτέλη, αφού επικράτησε με 2-0 του Ερμή Ζωνιανών, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικής στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Με το δεξί πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των γηπεδούχων, αφού οι “κιτρινόμαυροι” με νέο λουκ και αποφασιστηκότητα πήραν μία σημαντική νίκη και βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Τέσσερις παίκτες έκαναν ντεμπούτο για τον Εργοτέλη αφού για πρώτη φορά έπαιξαν οι Νικολάκάκης, Νιάρος, Μίνγκας και Σερζίνιο!

Τα γκολ σημείωσαν ο Κατσικοκέρης στο 32΄μετά από λάθος του Κόλλια και ο Λεάλ με πέναλτι στο 48′.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με 4-3-2-1 με τον Βασιλειάδη πορτιέρε, στην άμυνα δεξιά ο Νικολακάκης, αριστερά ο Νιάρος, στόπερ οι Τζανής και Μπάτζιος. Αμυντικά χαφ οι Ρουσάκης και Μισέλ. Μπροστά τους από αριστερά ο Σερζίνιο, στην μέση ως ελεύθερος ο Λεάλ και δεξιά ο Μίνγκας. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσικοκέρης.

Ο Ερμής παρατάχθηκε με 3-6-1 τον Κόλλια τερματοφύλακα, αριστερά ο Πλουσής και δεξιά ο Κοζυράκης και σε ελεύθερο ρόλο ο Ανυφαντάκης. Μπροστά τους ο Ραπτάκης. Αμυντικά χαφ οι Ταβλαδωράκης και Πουλάκης. Μπροστά τους ο Φαμπίνιο ως ελεύθερος ενώ αριστερά ο Πασιαλής και αριστερά ο Ρόβας. Σέντερ φορ ο Τοπούζης.

Δαιτητής είναι ο Αντωνίου (Αθηνών) με βοηθούς τους Σινιοράκη και Πετεινάτο (Χανίων)

Οι συνθέσεις:

Eργοτέλης:
Βασιλειάδης, Nικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιο, Ρουσάκης, Μίνγκας (84′ Μπρατσιάνι), Σερζίνιο (76′ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ

Ερμής Ζωνιανών
Κόλλιας, Κοζυράκης, Πλουσής, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης (74′ Χατζηβασίλης), Πουλάκης, Φαμπίνιο (57′ Προβιδάκης), Τοπούζης (55’Σκουτέλης), Ρόβας, Πασιαλής.

Η εξέλιξη του ματς:

Φάουλ του Λεάλ από τα πλάγια και αριστερά στο 5′ πέρασε έξω.

Νέο φάουλ του Λεάλ στο 7′ απείλησε τον Κόλλια αλλά η μπάλα “έγλυψε” το αριστερό του δοκάρι.

Στο 13′ σουτ του Τζανή άουτ.

Στο 17′ μετά από σέντρα του Πλουσή ο Τοπούζης με κεφαλιά αστόχησε.

Νέα κεφαλιά του Τοπούζη στο 22′ η μπάλα ψηλά άουτ.
“Φαρμακερή” σέντρα του Λεάλ στο 24′ δεν πρόλαβε ο Κατσικοκέρης.

Ατομική προσπάθεια του Μισέλ από τον άξονα και μακρινό σουτ που απόκρουσε ο Κόλλιας.

Κεφαλιά του Τζανή στο 29’μπλόκαρε την μπάλα εντυπωσιακά ο Κόλλιας.

Γκολ, 1-0! Στο 32΄σκοράρει ο Κατσικοκέρης μετά από ολέθριο σφάλμα του Κόλλια που του του έδωσε ασίστ και σκοράρει με δυνατό σουτ!

Δοκάρι ο Μίνγκας στο 35′. Πλάσαρε τον Κόλλια αλλά ημπάλα βρήκε την δοκό και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ημίχρονο στο Παγκρήτιο, 1-0!

Σουτ από μακριά του Λεάλ μπλόκαρε ο Κόλλιας στο 47′.

Στο 48′ το 2-0! Πεναλτι κέρδισε ο Εργοτέλης. Το έκανε ο Ταβλάδωρακης βρίσκοντας την μπάλα αντικανονικά με το χέρι, ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα! Το εκτέλεσε εύστοχα ο Λεάλ.

Δεν πρόλαβε να κάνει το πλασέ ο Ρόβας καθώς έδιωξε ο Μπάτζιος σε κόρνερ στο 67′.

Σουτ του Προβιδάκη στο 73′ άουτ.

Μεγάλη φάση για τον Ερμή με τον Σκουτέλη που έκανε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ από πλάγια και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη και μετά να διώχνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων σε κόρνερ στο 75′. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο αφού κανείς παίκτης του Ερμή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αν και πέρασε από μπροστά τους…

Επικίνδυνο φάουλ του Προβιδάκη άουτ στο 80′.

Ακόμα μία φάση για τον Ερμή στο 81′ με σέντρα σουτ του Πλουσή που έδιωξε ο Βασιλειάδης.

Κεφαλιά του Χατζηβασίλη στο 82′ απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη.

Σέντρα του Πλουσή στο 83΄έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Τζανής.

Τελικό σκορ, 2-0.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr:

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook