Τώρα… “Εδώ είναι του Σούλη”

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» τεχνικός καλείται να μεταδώσει το πάθος του στους παίκτες του Εργοτέλη ώστε να ανατρέψουν την κατάσταση και να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Παρελθόν από τους “κιτρινόμαυρους” και ο Τάτσης.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Εργοτέλη και έρχεται στους “κιτρινόμαυρους” σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος με στόχο να αλλάξει τα βαθμολογικά δεδομένα και να δώσει την ώθηση στους “κιτρινόμαυρους” για ην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

“Εδώ είναι του Σούλη”, που λέει και ο αείμνηστος Μανώλης Ρασούλης, με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» τεχνικό, ειδικών αποστολών, να καλείται να μεταδώσει το πάθος του στους παίκτες του Εργοτέλη.

Πρόκεται για ακόμη μία… «καταδρομική» αποστολή στην πολυετή καριέρα του αφού για πρώτη φορά αναλαμβάνει ομάδα Γ εθνικης και μάλιστα μεσούσης της περιόδου.

Ο Νικαιώτης τεχνικός, που έχει μάθει να… πέφτει στα βαθιά και να δίνει τον αγώνα του κόντρα στα προγνωστικά, θα προσπαθήσει να κόψει τα… φτερά ανόδου από τον “άσπονδο” εχθρό της Προοδευτικής, που για χρόνια υπηρέτησε, Ιωνικό.

Σίγουρα η επιλογή του πρόκειται για ένα “στοίχημα” με ρίσκο, που θα πρέπει να κερδηθεί, καθώς αν αποτύχει, μετά η κατάσταση θα είναι μη αντιστρέψιμη. Η πρεμιέρα του Σούλη Παπαδόπουλου θα γίνει την Κυριακή στο Παγκρήτιο στο εξ αναβολής Κρητικό ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών.

Εντωμεταξύ, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας και με τον Αλέκο Τάτση:

“Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Γιάννη Τάτση. Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook