Ποδαρικό με το… αριστερό για τον Εργοτέλη

Ο Αγιος Ιερόθεος έσπασε το αήττητο της έδρας των “κιτρινόμαυρων”, που έδειξαν αμυντικές αδυναμίες, επικρατώντας με 2-3 στο Παγκρήτιο σε εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής.

Ματσάρα έγινε στο Παγκρητιο Στάδιο, με τον Εργοτέλη να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-3 από τον Αγιο Ιερόθεο  σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής.

Ο Αγιος Ιερόθεος υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, με τους “κιτρινόμαυρους” να πληρώνουν τα πολλά αμυντικά κενά και να χάνουν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να φτάσουν τον Ιωνικό.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο ματς χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Κατσικοκέρη αλλά ο Αγιος Ιερόθεος ισορρόπησε το ματς και έκανε το 0-1 στο 28′ με τον Σαγανά. Και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ, στο 41′ έγινε το 0-2 με σκόρερ τον Θανόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και με την είσοδο του Καϊμακαμούδη έγινε πιο επιθετικός. Αρχικά μείωσε με τον Βογιατζή στο 53′ και εν συνεχεία ισοφάρισε στο 57′ με τον Καϊμακαμούδη.

Όμως ο Αγιος Ιερόθεος σκόραρε κόντρα στην ροή του ματς σκόραρε με τον Σούφλα στο 73 ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Καρράς .

Η εξέλιξη του ματς:

Ατομική προσπάθεια του Κατσικοκέρη στο 3΄ μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

Νέα φάση για τον Εργοτέλη με τον Κατσικοκέρη στο 6′ να σουτάρει δυνατά από πλάγια και η μπάλα να φεύγει άουτ. Έχει μπει δυνατά ο Εργοτέλης.

Γκολ, 0-1! Ψυχρολουσία για τον Εργοτέλη με τον Σαγανά στο 28′ να σκοράρει με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Μιχαλόπουλου.

0-2, ο Θανόπουλος σκοράρει με κοντινή προβολή στο 41′ μετά από σέντρα του Γκουτσούλα.

Ημίχρονο, 0-2.

Φοβερή ευκαιρία με τον Καλέ για τον Εργοτέλη με τον Κυρίτση να τον νικά σε τετ α τετ στο 50΄.
Γκοοολ! 1-2 στο 53′ με κεφαλιά του Βογιατζή μετά από κόρνερ του Κοιλιάρα

Γκοοολ! 2-2 με σκόρερ τον Καϊμακαμούδη, με ατομική προσπάθεια στο 57′.
Στο 62′ ευκαιρία με τον Λεάλ για να το γυρίσει το ματς ο Εργοτέλης.

Κόκκινη ο Καρράς με δεύτερη κίτρινη στο 72′.

2-3, με σκόρερ τον Σούφλα στο 73′ με γυριστό σουτ.

Ευκαιρία με τον Κατσικοκέρη στο 89′.

Σουτ του Μανδαμιώτη η μπάλα άουτ στο 92′.

Τελικό 2-3 με τον κόσμο να ξεσπά σε αποδοκιμασίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπερτάκης από τα Χανιά.

Oι συνθέσεις:

Εργοτέλης:
Στεφανάκος, Κάρρας, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσσάκης (53′ Καϊμακαμούδης), Κοιλιάρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (65′ Ποϊ).

Άγιος Ιερόθεος: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπιλί, Κωστούλας, Γούλας (85′ Νιζάμης), Γκουτσούλας (60′ Πανούσης), Καραμέρης (87′ Μανδαμιώτης), Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook