Νικολακάκης στο athleticradio.gr: “Δεν πήγα στην Γ’ Εθνική αλλά στον Εργοτέλη”

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη, ο Μανώλης Νικολακάκης μιλώντας στο athleticradio.gr κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης των “κιτρινόμαυρων”.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ επιστρέφει στην Κρήτη για δεύτερη φορά, μετά την θητεία του στην Επισκοπή, για να φορέσει αυτήν την φορά την φανέλα του Εργοτέλη.

Μιλώντας στο athleticradio.gr, ο πρώην – πλέον – παίκτης των Τρικάλων σχολίασε την μεταγραφή του στον Εργοτέλη λέγοντας πως: “Η πρόταση του Εργοτέλη και το θερμό ενδιαφέρον του κυρίου Βρέντζου με έκαναν να είμαι πολύ θετικός από την αρχή” και συνέχισε λέγοντας: “Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με πολλά χρόνια θητείας στην Σούπερ Λιγκ και από συγκυρίες βρέθηκε σε αυτές τις κατηγορίες. Το πλάνο που μου ανέλυσε ο κύριος Βρέντζος και η θέληση της ομάδας να επιστρέψει εκεί που ανήκει ήταν σοβαροί λόγοι για να συμφωνήσω με τον Εργοτέλη”.

Όσον αφορά την αποχώρηση του από τα Τρίκαλα μετά από έξι μήνες θητείας στην θεσσαλική ΠΑΕ, ο Μανώλης Νικολακάκης τόνισε πως “αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ήμουν στην Σούπερ Λιγκ με τον Λεβαδειακό, πανηγύρισα την άνοδο με την Λάρισα και ήρθα σε ένα άκρως επαγγελματικό σωματείο όπως είναι τα Τρίκαλα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιαλιά για την συμπεριφορά του. Φεύγω από τα Τρίκαλα και δεν σκέφτομαι ότι πάω στην Γ’ Εθνική αλλά στον Εργοτέλη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook