Φρεσκάρισμα στο ρόστερ του Εργοτέλη

Ενώ στόχος της διοίκησης είναι να μειώσει το ρόστερ και όλα θα δρομολογηθούν με την άφιξη του Γιώργου Βρέντζου στο Ηράκλειο.

“Καυτό” αναμένεται να είναι το προσεχές διάστημα το ρεπορτάζ στον Εργοτέλη αφού θα γίνουν γερές… ενέσεις ανανέωσης στο ρόστερ της ομάδας.

Η διοίκηση θέλει να φρεσκάρει την ομάδα με στόχο και την μείωση του μπάτζετ. Αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις, πέρα από αυτή του Τσουμάγκα που ήταν ο πρώτος, ενώ θα γίνουν και προσεκτικές μεταγραφικές προσθήκες με… μέτρο.

Όλα θα δρομολογηθούν με την άφιξη του Γιώργου Βρέντζου στο Ηράκλειο από το εξωτερικό κι θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Θα υπάρξει προσπάθεια να διορθωθούν κάποιες… ατέλειες του ρόστερ ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη από κάθε άποψη για να πιάσει κορυφή, και να μην ξανά πέσει από αυτή, έως το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (4ος όμιλος).

Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου- 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook