Χριστούγεννα με το μυαλό σε Αγιο Ιερόθεο και Ερμή Ζωνιανών

Ο Εργοτέλης δεν έχει άλλη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση το 2016, όμως η νέα χρονιά έρχεται με δύο σημαντικά ματς στο Παγκρήτιο, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με την Κηφισιά.

Το φινάλε του 2016 σε επίσημο αγωνιστικό επίπεδο ήταν αγχωτικό αλλά ευχάριστο για τον Εργοτέλη, αφού το πέναλτι στην εκπνοή του ματς με την Κηφισιά τον διατηρεί σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Σειρά έχουν με την νέα χρονιά πλέον οι αγώνες με Αγιο Ιερόθεο, εξ αναβολής της 11ης αγωνιστικής στις 4/1, και το ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών στις 8/1, στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου ξεκάθαρος στόχος είναι το 2Χ3=6.

Εντωμεταξύ, οι “κιτρινόμαυροι” εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Κηφισιά:

“Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει την ομάδα της Κηφισιάς για την απόδοση της στο μεταξύ μας αγώνα και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μια ομάδα καθαρή σε όλα τα επίπεδα, με σοβαρή και έντιμη διοίκηση, με ικανότατο προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Μια ομάδα που, βάσει απόδοσης και όχι διαιτησίας, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα (η ισοπαλία θα ήταν περισσότερο αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα).

Μια ομάδα που ήταν από τις καλύτερες που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα στο πρωτάθλημα και που προφανώς αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα βελτιώσει θεαματικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης και η Κηφισιά δεν διαθέτουν φανατικούς οπαδούς και «καυτές» έδρες, βασίζονται μόνο στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους. Στα γήπεδα των δυο ομάδων οι φιλοξενούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα άνετα και με ασφάλεια, να πανηγυρίσουν, να διαμαρτυρηθούν.

Αυτονόητα πράγματα για κάθε φίλαθλο, τα οποία όμως αγνοούμε στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα…

Τέτοιες ομάδες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι ας μη διαθέτουμε «υπέροχο κόσμο», ας μην είμαστε πολλοί. Άλλωστε, το έχουμε ξαναπεί, οι λίγοι γράφουν ιστορία…

ΥΓ. Τους πολύ αξιόλογους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές της Κηφισιάς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε οφσάιντ, τους παραπέμπουμε στο video του αγώνα και ειδικά στην «αργή κίνηση» της συγκεκριμένης πολύ ξεκάθαρης φάσης…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook