Η ΕΠΟ αλλοιώνει την Γ’ Εθνική

Το μοναδικό παιχνίδι που δεν θα γίνει την Κυριακή είναι αυτό του Εργοτέλη με τον Άγιο Ιερόθεο και οι “κιτρινόμαυροι” διαμαρτυρήθηκαν για την, εκτός ποδοσφαιρικής λογικής, απόφασης της ΕΠΟ.

Η Γ’ Εθνική συνεχίζεται την Κυριακή με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής και το μοναδικό παιχνίδι που δεν πρόκειται να γίνει είναι αυτό του Παγκρητίου Σταδίου. Τώρα, από την στιγμή που οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν τους πόρους για να ταξιδέψουν αεροπορικώς, αυτό ειναι ένα άλλο ζήτημα. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως είναι ότι πρόκειται για μια κανονική αλλοίωση του πρωταθλήματος. Γιατί για παράδειγμα την Κυριακή ο Ιωνικός παίζει στα Ζωνιανά με τον Ερμή που θα έχει σημαντικές απουσίες ενώ την ίδια ώρα ο Εργοτέλης δεν θα παίξει την Κυριακή γιατί ο Άγιος Ιερόθεος δεν δέχτηκε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο.

Πρόκειται για αλλοίωση; Ασφαλώς και ναι γιατί έπρεπε να αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική και όχι μεμονωμένα κάποιο παιχνίδι. Κάτι δηλαδή που συνέβη κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου όταν και σε δύο ανάλογες περιπτώσεις, η Ομοσπονδία μετέθεσε κατά μια Κυριακή όλα τα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook