Στήριξη αλλά και κριτική από τους Alternatives

Οι Αlternatives αναφέρθηκαν στην χθεσινή ισοπαλία με τον Ιάλυσο στηρίζοντας την ομάδα αλλά και παράλληλα άσκησαν κριτική για τα “κακώς κείμενα” της αναμέτρησης.

Περισσότερο αναλυτικά…

«Ξεκινάμε από το μπάσκετ. Το κλειστό του ΛΙΝΤΟ με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο περσινό και φετινό ματς (με εξαίρεση το ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ), έδωσε ελπίδα σε όσους προσπαθούν. Στον ήρωα κόουτς Μακράκη και στα παλικάρια του. Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν καλή, όμως κανείς δεν στεναχωρήθηκε. Ο κόσμος κόντεψε να κάνει την ανεπανάληπτη ανατροπή του -13 μέσα σε 4 λεπτά και να φτάσουμε το ματς να χαθεί για μια χαμένη βολή. Δεν πειράζει, αυτή η ομάδα θα έχει την στήριξη που της αξίζει, κάνοντας σε κάθε ματς το κλειστό πραγματική έδρα. Και παλεύει με θεούς και δαίμονες, με 3 ματς τη βδομάδα, κάνοντας προπονήσεις στα πλοία! Δεν μας νοιάζει που δεν έπαιξαν καλά, μας νοιάζει που δίνουν την ψυχή τους. Θα την δώσουμε και εμείς μαζί τους σε κάθε ματς.

Στα του Παγκρητίου σήμερα.. Συνιστούμε ψυχραιμία. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στην διαχείριση των δυσκολιών που αντικειμενικά έρχονται κάποια στιγμή. Σε εμάς ήρθαν νωρίς και είναι λογικό για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει ξανά. Σήμερα το παιχνίδι, αντί για ένα επιεικές 3-0 στο ημίχρονο (όποιος ήταν στο γήπεδο καταλαβαίνει τι λέμε) τελείωσε με 1-2 μετά από ένα και μοναδικό κακό πεντάλεπτο από το 40 έως το 45. Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκαν 15 λεπτά κανονικού ποδοσφαίρου με το κατά τα άλλα συμπαθές σωματείο του Ιαλυσού, να εξευτελιζει το άθλημα, με την ανοχή της διαιτησίας. Και όχι, δεν είναι δικαιολογία ότι αυτά γίνονται. Η ομάδα μας μην σώσει και ανέβει αν, προκειμένου να πάρει μια νίκη, κοροϊδεύει τον κόσμο κάνοντας θέατρο 90 λεπτά. 

Φυσικά την πρώτη ευθύνη, για μας, έχουν οι παίχτες που έβαλαν ένα γκολ στις 8 κλασσικές ευκαιρίες (μέσα και τα 3 δοκάρια). Δεν έχουμε καμία διάθεση να καλύψουμε τον προπονητή, ο οποίος φυσικά πρέπει να δει τις ευθύνες του, και να τις διορθώσει, ζητώντας και την άποψη των παιχτών. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα τον κρεμάσουμε λεκτικά, επειδή έγιναν τραγικά ατομικά λάθη. Φυσικά απαιτούνται και διορθωτικές κινησεις στη μεταγραφικη περίοδο.Ποτέ και πουθενά δεν πέτυχε το εκατό τοις εκατό των μεταγραφών. Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος αποφασίσει αλλαγή προπονητή ή όχι.

Αυτό που προέχει σε αυτη τη φάση, νομίζουμε ότι είναι

Α) Να πιστέψουν όλοι ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. 
Β) Να μπαίνουν σε κάθε ματς πνιγοντας τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό 
Γ) Να μην παρατάνε ποτέ και καμιά φάση. (όσοι παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας ήρθαν χτες στο μπάσκετ, αυτό ακριβώς έκαναν, είδαν πώς είναι να μην τα παρατάς ποτέ και έτσι έπαιξαν σήμερα).
Δ) Εξωαγωνιστικη προστασία. Σήμερα στο παιχνίδι μέσα, γίνονταν όργια με τις καθυστερήσεις και την διαιτητική ανοχή και ο πάγκος μας κοιμόταν!

ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Σήκωσε ψηλά τη γροθιά σου, 
είσαι ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και είναι μαγκιά σου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook