ΑυτόΧειρας ο Εργοτέλης!

Μεγάλη γκέλα για τον Εργοτέλη που αν και προηγήθηκε, δεν κέρδισε τον Ιάλυσο μένοντας στο 2-2 με τους Ροδίτες και σώζοντας τον βαθμό από αυτογκόλ στο 87′! Μαζί και άτυχος με τρία δοκάρια. Έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Εργοτέλη αφού στο πρώτο τέταρτο είχε ένα γκολ και δύο δοκάρια! Αρχικά, ο Κατσικοκέρης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου και στην συνέχεια, στο 10ο λεπτό ο Καλέ άνοιξε το σκορ βάζοντας τον Εργοτέλη σε θέση οδηγού. Λίγα λεπτά μετά, ο Εργοτέλης είχε το δεύτερο δοκάρι με το σουτ του Κολόκα και κάπου εκεί… έσβησαν τα φώτα!

Αντί το γρήγορο γκολ του Καλέ να δώσει φτερά στα πόδια του Εργοτέλη, οι “κιτρινόμαυροι εφυσηχάστηκαν και “υπνωτίστηκαν” από τις συνεχείς διακοπές με αποτέλεσμα να έχουν μια φλύαρη υπεροχή. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν περάσει το κέντρο και κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στα τέλη του ημιχρόνου με τους Σπάρταλη, Δελαπόρτα όταν η άμυνα του Εργοτέλη βρέθηκε σε “τρικυμία”.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν πως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης θα έμπαινε φουριόζος στο γήπεδο αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του ημιχρόνου με τους Καλέ, Κολόκα και… τέλος! Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή αλλά δίχως να κάνει φάσεις και αυτό συνέβη όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Καϊμακαμούδης! Ο υψηλόσωμος φορ είχε το τρίτο δοκάρι για τον Εργοτέλη και βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι. Ο Χατζηνικολάου ρίσκαρε ακόμα περισσότερο βγάζοντας από το παιχνίδι τον Τζανή και περνώντας στην θέση του, τον Μανουσάκη. Αυτό το ρίσκο που πήρε ο τεχνικός του Εργοτέλη, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του με αποτέλεσμα να σταθεί τυχερός αφού ο Ιάλυσος έφτασε πολύ κοντά στο 1-3 αλλά για καλή του τύχη το σκορ δεν άλλαξε.

Τελικά, ο Εργοτέλης γλύτωσε ότι μπορούσε να γλυτώσει όταν στο 87′ ο Καλέ έβγαλε την σέντρα και ο Ρεκλείτης με αυτογκολ ισοφάρισε σε 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη να κάνει μια άνευ προηγουμένου γκέλα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook