listen live
ακούτε τώρα: 20:00-22:00

Θύρα 8 - (Μανώλης Σαρρής)

listen live
ακούτε τώρα: 20:00-22:00

Θύρα 8 - (Μανώλης Σαρρής)

ακολουθεί: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

e-radio logo

Alternatives: «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Οι Αlternatives με ανακοίνωση τους εκφράζουν την απόλυτη στήριξη τους στον Εργοτέλη ενώ αναφέρονται και σε όσα συνέβησαν στις εξέδρες του γηπέδου του Ατσαλένιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στο δρόμο της επιστροφής μας στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί που πραγματικά ανήκουμε και εκεί που έπρεπε να βρεθούμε δεκαετίες πριν το 2004, αλλά λόγω ιστορικών συγκυριών ,που είναι γνωστοί τοις πασι, αυτό δεν συνέβη, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που δικαιολογημένα θα θέλουν να κερδίσουν την μεγάλη ομάδα και φαβορί της κατηγορίας. Φυσικά και οι ίδιοι οι παίχτες τους θα θέλουν, μέσω αυτών των ματς, να διακριθούν ώστε να πάρουν μεταγραφή σε παραπάνω κατηγορίες. Τέτοιο ήταν το χτεσινό ματς, που σε συνδυασμό με την προβληματική εμφάνιση της ομάδας μας, έδωσε την ευκαιρία στον ΠΟΑ να διεκδικήσει με αξιώσεις το παιχνίδι. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια, με λεπτές τις ισορροπίες, την διαφορά συνήθως κάνουν οι μεγάλοι παίχτες που φοράνε βαριές φανέλες. Φανέλες που έχουν αντιμετωπίσει και έχουν κερδίσει όλες τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πρόσφατο παρελθόν.

Έχουμε πλήρη έμπιστοσυνη στην ομάδα και στο προπονητικό team. Θεωρούμε ότι το ρόστερ που φτιάχτηκε από το μηδέν και υπό χρονική πίεση, πρέπει να είναι αυτό που θα μας ανεβάσει κατηγορία. Φυσικά, στη διάρκεια της χρονιάς όλοι κρίνονται ,ενώ διορθωτικές κινήσεις πρέπει να υπάρξουν, όταν κριθεί αναγκαίο.

Επίσης, χτες είδαμε και μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, αυτήν του ΠΟΑ, με παίχτες που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει στο παρελθόν την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως ο Ρουμπάκης αλλά και 2-3 παιδιά της ενδεκάδας που έχουν περάσει από τα τσικο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Παίχτες που αντιμετώπισαν χτες τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ σαν κύριοι, παίζοντας παθιασμένα αλλά τίμια.

Στα της κερκίδας τώρα. Εικόνα από άλλες, ωραίες εποχές στο Ατσαλένιο, με τον κόσμο να διψάει για μπάλα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί παντού, σε όλα τα γήπεδα και να δώσει πνοή σε όλο το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τους Εργοτελίτες, έκαναν πολλές φορές το γήπεδο να τρανταχτεί από τα συνθήματα και τις ιαχές. Η παρουσία μας σε ποσότητα και ποιότητα έδωσε πραγματική ώθηση στην ομάδα, παρά τις αναποδιές στη διάρκεια του παιχνιδιού (αποβολές,τραυματισμοί, αρκετές κίτρινες κάρτες κτλ).

Σχετικά με τους λιγοστούς οπαδούς του ΠΟΑ, και τους «φίλους» τους, που πραγματικά ήταν μειοψηφία ανάμεσα στη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΟΑ που παρακολουθησαν το χτεσινό παιχνίδι και στηριξαν την ομάδα τους, τονίζουμε ότι κάθε άλλο παρά δικαιολογησαν τον όρο «προσφυγικό» για το σωματείο του Ατσαλενιου. Οι πρόσφυγες και οι απόγονοί τους, ξέρουν πραγματικά τι θα πει φιλοξενία, αφού έχουν υποστεί οι ίδιοι ιστορικά διωγμούς και εκτοπισμούς. Δεν το έχουν τιμή τους να μην είναι φιλόξενοι, πόσο μάλλον να καταφεύγουν σε επιθέσεις και προπηλακισμούς φιλοξενουμένων τους, με ψευτοτσαμπουκάδες.

Οι Εργοτελίτες, στις τάξεις των οποίων υπάρχει έντονο το προσφυγικό στοιχείο, από καταβολής ιδρυτών του Συλλόγου από το 1929 έως και σήμερα, το έχουν δείξει και θα συνεχίσουν να τιμούν τις προσφυγικές καταβολές τους. Ελπίζουμε, όσοι ντροπιάζουν τις παραπάνω αξίες που έχουμε μάθει από τους παππούδες μας, να απομονωθούν.

Εμείς, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα, στο δρόμο της επιστροφής προς τα πάνω. Καλούμε και όσους δεν το έχουν κάνει, να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους, να δηλώσουν στήριξη διαρκείας στην ομάδα.

VENCEREMOS
MIA ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ»