Φιλικό με άρωμα… Γ εθνικής

Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Τετάρτη τον Ερμή Ζωνιανών στο Παγκρήτιο.

Έπειτα από το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για 5η εβδομάδα.

Το πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του, κατά την πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, αερόβιας ικανότητας και φυσικής κατάστασης. Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε σε αμυντική και επιθετική τακτική μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια υποομάδων.

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 08:00.

Εντωμεταξύ, την Τετάρτη το απόγευμα ο Εργοτέλης θα υποδέχθει τον Ερμή Ζωνιανών στο Παγκρήτιο σε ένα φιλικό με… άρωμα Γ εθνικής. Έπειτα θα παίξει με το ΙΝΚΑ το προσεχές Σάββατο, στις 31/8 με τον Πανθηραϊκό και στις 4/9 με τον Πλατανιά.

Tο φιλικό της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Εν όψει του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων τα οποία θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.

Θα τυπωθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook