Πρόβλημα με “Μαρτινέγκο”

Η εμπλοκή που υπάρχει από την Αρχαιολογική υπηρεσία, τον εμποδίζει να κάνει τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα ήθελε, και πλέον εξετάζει τις περιπτώσεις του Παγκρητίου και του γηπέδου της Ν. Αλικαρνασσού.

Ένα ακόμα “ανοικτό” θέμα που καλείται να “κλείσει” ο Εργοτέλης είναι αυτό που αφορά στην έδρα της ομάδας την νέα σεζόν.

Η εμπλοκή που υπάρχει από την Αρχαιολογική υπηρεσία, τον εμποδίζει να κάνει τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα ήθελε στο “Μαρτινέγκο”, και πλέον οι “κιτρινόμαυροι” στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Έτσι εξετάζει την περίπτωση παραμονής του στο Παγκρήτιο Στάδιο ή να μετακομίσει στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού.

Εντωμεταξύ, σε συνέχεια της ευρύτερης προσπάθειας της διοίκησης του ΓΣ Εργοτέλης να στελεχωθεί ο Συλλόγος με άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό και στελέχη σε όλους τους τομείς, ενεργοποιείται εκ νέου η συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που επί σειρά ετών υπηρετεί με επιτυχία την ομάδα.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο, Γιώργο Βρέντζο, ο Εργοτέλης ανακοινώνει ότι το ιατρικό επιτελείο της 1ης ποδοσφαιρικής ομάδας θα αποτελείται από τον επικεφαλής χειρούργο-ορθοπεδικό Σήφη Χριστοφοράκη με συνεργάτη τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον φυσικοθεραπευτή Απόστολο Φυργάδη με βοηθό τον φυσικοθεραπευτή-μασέρ Δημήτρη Δαριβιανάκη, ενώ χρέη φροντιστή αναλαμβάνει ο Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook