Τελευταίες ημέρες χαλάρωσης στον Εργοτέλη

Ο Γιώργος Βρέντζος αναλαμβάνει τα ηνία του Εργοτέλη από την επόμενη εβδομάδα και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το χτίσιμο της νέας χρονιάς.

Σε έναν καυτό μήνα μπαίνει ο Εργοτέλης από την Κυριακή του Πάσχα με τον Μάη να είναι να κρίνει όλες τις εξελίξεις για το που θα πορευτεί ο σύλλογος. Ως γνωστόν, στον Εργοτέλη έχουν θέσει ως στόχο την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνικής της επόμενης περιόδου όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από νομικές ενέργειες.

Στον Εργοτέλη επικεντρώνουν όλες τις προσπάθειες τους προς αυτήν την κατεύθυνση και αυτό είναι το νούμερο ένα ζήτημα, σε προτεραιότητα, προκειμένου να πράξουν ανάλογα τον σχεδιασμό τους. Στην συνέχεια και αφού (όταν γίνει αυτό) ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία, τότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η εύρεση προπονητή και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ένα σημαντικό ζήτημα για την επόμενη χρονιά αφού γίνεται κατανοητό ότι ο Εργοτέλης θα κάνει πρωταθλητισμό προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook