Την Δευτέρα στον Κοντονή Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου

Όπως έγινε γνωστό από τους Βολιώτες, οι δύο ομάδες αναμένεται να συναντηθούν το πρωί της Δευτέρας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 κι ώρα 10.00 στο γραφείο του Υφυπουργού. Στη συνάντηση θα παραστεί η τριμελής επιτροπή που έχει συστήσει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, αντιπροσωπεία του ΓΣ Εργοτέλη ενώ στη συνάντηση μας θα πλαισιωθούμε και από την Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κα. Χρυσοβελώνη Μαρίνα και τους Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Μεικόπουλο Αλέξανδρο και Μπουκώρο Χρήστο, έτσι ώστε πιο δυναμικά να θέσουμε τις απόψεις μας γύρω από το νέο αθλητικό νόμο ενώ από τη πλευρά του Υφυπουργείου θα παραστούν και οι νομικοί σύμβουλοι του Υφυπουργού.

Ακολούθως η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα συναντηθεί στη Βουλή με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού κα. Άννα Καραμανλή και με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις μας γύρω από τα χρέη των παρελθουσών διοικήσεων έτσι ώστε, στα πλαίσια του εφικτού, στον νέο αθλητικό νόμο, να συμπεριληφθεί διάταξη η όποια αφενός να μην αφήνει εκτεθειμένους όσους οφείλουν οι υπό εκκαθάριση ΠΑΕ αφετέρου, τα χρέη αυτά, να μην ταλανίζουν και είναι αποτρεπτικά για τους ανθρώπους οι όποιοι θα ασχοληθούν μ’ αυτές (ΠΑΕ) στο μέλλον, εφόσον φυσικά η ομάδα μας ανέλθει σε επαγγελματικές κατηγορίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook