Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο

Ο Εργοτέλης παίζει την Πέμπτη με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, το μυαλό του όμως είναι σαφώς περισσότερο στο ματς με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα, όπου είναι και ο πρωταρχικός του στόχος.

Η… κατρακύλα του Εργοτέλη πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος διαφορετικά ο Εργοτέλης θα πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους του και να κοιτάζει προς τα… κάτω αντί για προς τα… πάνω.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν το μυαλό τους στο ματς της Δευτέρας στο “Ελ Πάσο” με αντίπαλο την Καλλιθέα όμως νωρίτερα, την Πέμπτη (15.00) υπάρχει ματς για το Κύπελλο με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική του.

Το Κύπελλο αναντίρρητα δεν είναι αυτοσκοπός για τους “κιτρινόμαυρους” ωστόσο μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ σίγουρα θα τον  ανεβάσει ψυχολογικά κάτι που το έχει ανάγκη στην παρούσα φάση όπου αγνοεί την νίκη επί τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου για απογευματινή προπόνηση.

Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής. Για τους υπόλοιπους παίκτες το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια τακτικής.

Ο Έλτον Καλέ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Σήμερα η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15:30.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook