Ισοπαλία στο Παγκρήτιο με γκολάρα και γκολ – φάντασμα

Με πολύ ωραίο γκολ του Παμλίδη λίγο πριν το φινάλε ο Εργοτέλης έσωσε τον βαθμό και έμεινε στο 1-1 με την Λαμία, που προηγήθηκε με γκολ – φάντασμα και έχασε πέναλτι, για την 3η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Από όλα είχε το ματς του Εργοτέλη με την Λαμία, που έληξε 1-1. Ο Παμλίδης το γκολ του Εργοτέλη με πολύ ωραίο σουτ λίγο πριν το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, προηγήθηκαν με γκολ – φάντασμα του Κοντέων ενώ έχασαν και πέναλτι.

Ο Εργοτέλης έφτασε τους 4 βαθμούς σε τρία ματς και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Παγκρήτιο.

Με γκολ – φάντασμα η Λαμία προηγήθηκε στο 11′. Ο Κοντέων έβαλε γκολ οφ -σάιντ με κεφαλιά, φαινόταν οτι είχε περάσει η φάση με τον Αθανασίου να ετοιμάζεται να εκτελέσει το ελεύθερο αλλά τελικά ο διαιτητής τα είπε με τον βοηθό, γύρισε την φάση πίσω και έδειξε σέντρα!

Ψυχρολουσία και γκολ που θα συζητηθεί για την Λαμία! Ακολούθησε ένταση, όλοι οι παίκτες του Εργοτέλη έπεσαν πάνω στον διαιτητή αλλά δεν άλλαξε κάτι!Απίστευτο αυτό που έγινε στο Παγκρήτιο! Δικαιολογημένα παράπονα από τον Εργοτέλη!

Στο 27΄η Λαμία έχασε πέναλτι. Ο Γρομητσάρης ανέτρεψε τον Σερζίνιο και το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος ο Σερζίνιο απόκρουσε ο Αθανασίου που κράτησε ζωντανό στο ματς τον Εργοτέλη.

Ευκαιρία με τον Παμίδη στο 38′, η κεφαλιά του πέρασε άουτ! Ανέβασε στροφές ο Εργοτέλης.

Στο 44΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λεάντρο Πίντο και η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες για περίπου μισό ματς!

Το πρώτο μέρος έληξε 0-1!

Αλλαγές για τον Εργοτέλη με τον Ινιτατς και Στεφανοβιτς αντί των Ντος Σαντος και Κούτρη, στην επανάληψη και επιθετικό 4-4-2!

Χωρίς τις σπουδαίες φάσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Εργοτέλη να πιέζει και να είναι πιο επιθετικός . Στο 80′ αποβλήθηκε και ο τεχνικος της Λαμίας, Γιώργος Βαζάκας.

Σουτ στο 86′ του Αυγενικού άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Εργοτέλης ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Παμλίδη! Πανέμορφο γκολ στο 87′.

Χωρίς τους Αχμέντ Καμαρά, που γυμνάστηκε ατομικά, και τους διεθνείς Δημήτρη Μάνο και Γάσα Καμαρά αγωνίστηκε ο Εργοτέλης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων::

Εργοτελης:
Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομμητσάρης, Γιαλούσης (63′ Καλέ) , Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Αλμπι, Δωματάς, Ντος Σάντος (45′ Ινιατς), Κούτρης (45′ Στεβάνοβιτς), Παμπλίδης

Δεν έπαιξαν οι Μπουρσέλης, Δερμιτζάκης, Κούρτι, Φουκαράκης

Λαμία: Ρίζος, Συλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Νεόφυτος, Κοντέων , Καραλής, Σουλιώτης, Σερζίνιο, Εγκουέμ (44′ Κοτσώνης), Τζοκιτς, Πίντο

Διαιτητής ο Ζαραβίνας από την Αθήνα.

Η εξέλιξη του ματς στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook