“Ανοικτά” θέματα στον Εργοτέλη

Πιο πιθανή φαίνεται η επιλογή της συμμετοχής στην Φούτμπολ Λιγκ την νέα χρονιά, εκτός και ανατραπoύν τα δεδομένα, και σιγά σιγά θα πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις στα “καυτά” θέματα της ομάδας.

Περίπου ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού του Εργοτέλη τα θέματα της ομάδας παραμένουν “ανοικτά”.

Βέβαια στην λέξη υποβιβασμό βάζουμε ένα αστερίσκο αφού οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να ανατρέψουν τα δεδομένα και να μείνουν στην Σούπερ Λιγκ, όμως επειδή αυτή είναι μία χρονοβόρα και αβέβαιη διαδικασία θα πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειες για την λήψη αποφάσεων για τα “καυτά” θέματα της ομάδας.

Πιο πιθανή φαίνεται η επιλογή της συμμετοχής του Εργοτέλη στην Φούτμπολ Λιγκ την νέα χρονιά, και τα θέματα της στελέχωσης του ρόστερ, του προπονητή αλλά και το αν θα υπάρξουν νέοι συμπαίκτες στο διοικητικό κομμάτι παραμένουν στο… περίμενε.

Οι προσπάθειες που θα γίνουν και οι τελικές αποφάσεις θα πρέπει να γίνουν με γνώμονα οτι ο Εργοτέλης θα έχει τον ρόλο του πρωταγωνιστή και όχι του κομπάρσου την νέα σεζόν ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λιγκ, αλλιώς θα χαθεί χρόνος αλλά και η ευκαιρία να αγωνιστεί στην Γ΄εθνική και να “σβήσουν” τα χρέη του, κάτι που μόνο για φέτος θα μπορεί να επιλέξει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook