“Ναι μεν, αλλά” για τον Εργοτέλη

Και τις ελπίδες του να ανατρέψει τα δεδομένα και να μείνει τελικά στην Σούπερ Λιγκ.

Το.. κρύο – ζέστη συνεχίζεται για τον Εργοτέλη αφού αναθερμάνθηκαν οι ελπίδες του για παραμονή,  όσο παραμένουν ανοικτά τα θέματα της Βέροιας και της Κέρκυρας και όσο δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία.

Ναι μεν, έχει ελπίδες αλλά θα πρέπει να γνωρίζει οτι δεν είναι κάτι δεδομένο και οτι δεν είναι και πολλές. Βάσιμες ναι, σίγουρο όμως οτι τελικά θα δικαιωθεί όχι, και αυτό θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της ομάδας ενόψει του… χτισίματος της νέας σεζόν και των τελικών αποφάσεων.

Ο χρόνος μπορεί να μην πιέζει τώρα αλλά όσο καθυστερεί να ξεκαθαρίζει το σκηνικό και να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για Βέροια – Κέρκυρα, τόσο θα είναι στο.. περίμενε όλα τα ανοικτά θέματά του και θα καθυστερούν οι τελικές κρίσιμες αποφάσεις και επιλογές.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει με λίγα λόγια να κάνουν έγκαιρα τα… κουμάντα τους, χωρίς να χάνουν τις ελπίδες τους, με το μυαλό όμως οτι τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα δεν τον διατηρούν στην Σούπερ Λιγκ. Αν αλλάξουν τα δεδομένα, κάτι που θα είναι…”ευχής έργων”, τότε ας κινηθεί αναλόγως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook