Χαντί: “Έκλεισε ο κύκλος μου στον Εργοτέλη”!

Ο Άγγελος Χαντί μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε την αποχώρηση του από την ομάδα και αναφέρθηκε στο τι έγινε την φετινή σαιζόν.

“To τέλος του συμβολαίου μου βρίσκει την ομάδα και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο” ήταν το σχόλιο του πρώην αρχηγού του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαντί στον Athletic Radio 104,2

Για το αν περίμενε ο ίδιος στην αρχή της χρονιάς ο Εργοτέλης να υποβιβαστεί: “Νομίζω κανείς δεν το περίμενε βάση της προηγούμενης χρονιάς. όλοι ξεκίνησαν την χρονιά με φιλοδοξίες και όνειρα. Η περσινή χρονιά είχε αφήσει παρακαταθήκη όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε”.

Για το τι έφταιξε και έπεσε ο Εργοτέλης: “Σίγουρα το μόνο εύκολο είναι να κρίνουμε και να κατηγορούμε ανθρώπους και καταστάσεις.Φταίνε πολλά πράγματα. Νομίζω είναι ένας συνδυασμός συγκυριών και καταστάσεων. Όταν υποβιβάζεται μια ομάδα φταίνε όλοι. Φταίνε οι παίκτες, οι προπονητές και αυτοί που επέλεξαν τους παίκτες. Φταίνε όλοι. Αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Γίνανε πολλά λάθη όμως δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Όταν μια ομάδα υποβιβάζεται δεν γίνεται να πεις πως πήγαν όλα καλά η είχες μόνο ατυχίες. Κάναμε όλοι τα λάθη μας. Δεν αποποιείται κανείς των ευθυνών. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα και στο μέλλον. Είναι κρίμα ο Εργοτέλης να μην βρίσκεται στην Α΄Εθνική.

Τι ήταν αυτό που έκανε ο Εργοτέλης και πρέπει να το ξανακάνει για να επιστρέψει: “Την χρονιά που ανέβηκε ήταν μια μαγική χρονιά και απο το οικογενειακό κλίμα και μόνο και την ομόνοια ανέβηκε η ομάδα. Έπαιζαν παιδιά από την ακαδημία που δεν είχαν ξαναπαίξει με 2-3 έμπειρους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Μην γελιόμαστε. Ο Θεός ανέβασε την ομάδα”.

Για το αν ο Εργοτέλης δεν πρόσεξε τα παιδιά του μετά την επάνοδο του στην Super League: “Νομίζω πως φέτος έγινε αυτό αλλά όχι και την προηγούμενη χρονιά. Παίξανε αρκετά παιδιά που έπαιξαν και στη Β΄. Φέτος δεν έγινε αυτό. Πολλά παιδιά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν δεν πήραν την ευκαιρία που άξιζαν. Εμένα η θέση μου είναι λεπτή. Δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις της διοίκησης και του προπονητή. Έχω περάσει τα πάντα στον Εργοτέλη, ξέρω πως λειτουργεί η ομάδα και σκέφτεται. Δυστυχώς μπορεί να έχασε την ταυτότητα του στην πορεία και να έπεσε”.

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος για την συνέχεια της πορείας του: “Σίγουρα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Δεν έχουν ξεκαθαριστεί πράγματα σε όλες οι ομάδες. Νομίζω όσο αφορά τον Εργοτέλη έχει κλείσει ο κύκλος μου. Με βοήθησε πολύ, ενηλικιώθηκα σε αυτή και από μένα κανείς δεν θα ακούσει κακιά κουβέντα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κοιτάζω το μέλλον μου και της οικογένειας μου που νομίζω πως αυτό είναι μακριά από τον Εργοτέλη χωρίς να αποκλείω τίποτα”.

Για το ποια είναι η θέση του: “Ο Εργοτέλης πρέπει να είναι καλά οικονομικά. Το οικονομικό σκέλος είναι σημαντικό. Εγώ θα ήθελα να το δω στην Β΄Εθνική γιατί ελπίζω και αισιοδοξώ με κάποιες σωστές επιλογές να ανέβει πάλι εκεί που αξίζει. Άμα πέσει στην Γ΄το θεωρώ δύσκολο. Στην Γ΄ Εθνική έχει να ανταγωνιστεί και τον ΟΦΗ και αυτό το θεωρώ κακό.Άρα εγώ θα ήθελα να δω τον Εργοτέλη στην Β΄Εθνική”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook