Ήττα και αντίο Super League για τον Εργοτέλη

Καταδικαστική ήττα με 1-2 γνώρισε από την Κέρκυρα ο Εργοτέλης, ο οποίος αποχαιρετά την μεγάλη κατηγορία.

Αρκετά δραστήριος παρουσιάστηκε στην αρχή του παιχνιδιού ο Εργοτέλης που μόλις στο 2΄ έφτασε κοντά στο γκολ όταν το σουτ του Μπρούνο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κουτζαβασίλης. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Γκορκς συγκρούστηκε με τον Μαρκόφσκι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ διακομίσθηκε και σε νοσοκομείο όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση του. 10 λεπτά αργότερα εκτός αγώνα βγήκε και ο Μαρκόφσκι, ο οποίος ζαλίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο γκολ στο 15΄, όταν ο Τζανακάκης μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Η Κέρκυρα απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 23΄ όταν το σουτ του Χαβίτο πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι αν και προσέγγιζαν λιγότερες φορές από τον Εργοτέλη την αντίπαλη περιοχή έκαναν αισθητή την παρουσία τους.  Στο 40΄ οι “Φαίακες” έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ,  όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια από τον Καϊκούτ που έκανε και το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Απέφυγε τα χειρότερα ο Γκορκς που το έγιναν ράμματα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να υπάρξει κάποια εκατέρωθεν ευκαιρία.

Στην πρώτη του ευκαιρία στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 58΄ο Μπρούνο με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουτζαβασίλη.

Η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 67΄ όμως ο Κόντος με εξουδετερωμένο τον Σαράνοφ έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 74΄ έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και την κακή έξοδο από τον Σαράνοφ, οι αμυντικοί του Εργοτέλη δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Ντιμιτρόφσκι από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κόντος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του όταν το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 78΄ όμως ο ίδιος παίκτης δεν χαρίστηκε και τρίτη φορά στον Εργοτέλη και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-2 που έμεινε ως το τέλος βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες του Εργοτέλη για παραμονή.

 

Το live της αναμέτρησης 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook