Με πάθος για μία ακόμα νίκη στον Τελικό με την Κέρκυρα

Ο Εργοτέλης θέλει να παραμείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής υποδεχόμενος σήμερα στο Παγκρήτιο την Κέρκυρα (LIVE 19:30, Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) με μοναδικό στόχο την νίκη.

Έναν ακόμα Τελικό παραμονής δίνει σήμερα ο Εργοτέλης υποδεχόμενος την Κέρκυρα (LIVE 19:30, Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) με στόχο την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα τον διατηρήσει ζωντανό στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Κοζορώνης αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, όπως και ο Μπουρσέλης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους:

Καβουσάκη, Σαράνοφ, Λυκογιάννη, Ρέντζα, Τζανακάκη, Πίτσο, Γκορκς, Λουβιόν, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε – Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρη, Καλέ, Μπρούνο, Χουλά, Ολαϊτάν, Γιουσούφ και Τζίλας.

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για την σημερινή αναμέτρηση πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 3, 19 και 20. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2012 και έπειτα) εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) απο τις 09.00.

Σήμερα, η διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ξεκινήσει στις 17:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook