Χάρηκε, ελπίζει αλλά και… ξενέρωσε

Στον Εργοτέλη η χαρά από την νίκη στην Ξάνθη, που τον διατηρεί ζωντανό στην “μάχη” της παραμονής, μετριάστηκε από την νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού που διατηρεί τους “κιτρινόμαυρους” στο -6 από την ουρά.

Στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές θα κριθεί η παραμονή του Εργοτέλη, αφού παρά την δεύτερη διαδοχική νίκη που κατέκτησε επικρατώντας με 0-1 της Ξάνθης στο «Skoda Ξάνθη Arena», η νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού τον διατηρεί στο -6 από την ουρά. Χαρά, ελπίδα αλλά και… ξενέρωμα είναι τα συναισθήματα που προέκυψαν από τα ματς της 31ης αγωνιστικής.

Έπειτα από την αναμέτρηση με την Ξάνθη, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου για πρωινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με σουτ.

Κανονικά προπονήθηκε ο Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Μπουρσέλης γυμνάστηκε ατομικά. Θεραπεία έκαναν οι Κοζορώνης και Ρέντζας, λόγω φλεγμονής στα δάχτυλα του ποδιού και ενοχλήσεων στον αστράγαλο αντίστοιχα. Οι Λυκογιάννης και Χαντί έχουν προσβληθεί από ίωση και δεν προπονήθηκαν.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τρίτη στις 18:00, καθώς σήμερα δόθηκε ρεπό στους παίκτες από τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook