Όσο ζει ελπίζει…

Η βαθμολογική κατάσταση του Εργοτέλη είναι δύσκολη ωστόσο στην “κιτρινόμαυρη” ομάδα δεν τα παρατάνε και θα προσπαθήσουν στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν και κόντρα σε όλα να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Όλα στραβά πήγαν στον Εργοτέλη την 29η αγωνιστική και πλέον για να σώσει την κατηγορία θέλει νίκες και στα πέντε ματς που απομένουν χωρίς να είναι σίγουρο οτι θα τα καταφέρει.

Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα βράζει και γαι την διατησία στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ομως θα πρέπει να κοιτάξει πλέον τους πέντε τελικούς παραμονής που μένουν αν και η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας είναι δύσκολη.

Στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για απογευματινή προπόνηση, έπειτα από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε συνδυαστικές ασκήσεις με έμφαση στα τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Απουσίαζε από την προπόνηση ο Γκορκς, καθώς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Λετονίας, όπως και ο Γκέντσογλου, λόγω στράτευσης. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης, ενώ ο Σαράνοφ έκανε θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη στις 16:00, καθώς σήμερα δόθηκε ρεπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook