Oι νέοι είναι ωραίοι!

Τεράστια νίκη για τον Εργοτέλη στα Περιβόλια που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 1-2 και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου όπου οι κιτρινόμαυροι το παίρνουν στα χαρτιά. Άρεσαν Τζίβας, Ουλά και Καλέ.

Μεγάλη ανατροπή για τον Εργοτέλη στα Περιβόλια που με πίεση διαρκείας ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα στο τελευταίο τέταρτο και έφυγε με το τρίποντο από τα Περιβόλια αφήνοντας μια νότα αισιοδοξίας για την συνέχεια καθώς φάνηκε πως και οι νεοαποκτηθείς παίκτες μπορούν να βοηθήσουν εν οψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Εργοτέλη καθώς μόλις 22 δευτερόλεπτα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα ο Γουνδουλάκης άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά.

Μετά την αρχική ψυχρολουσία ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και ήταν αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν τον σκορ όταν ο Γιουσούφ έκανε την σέντρα, ο Καζναφέρης έπιασε την κεφαλιά και ο Μιλούνοβιτς πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Γιουσούφ “χόρεψε” την άμυνα του Πλατανιά, έστρωσε στον Παμλίδη, ο οποίος όμως από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά το καλό τέταρτο του Εργοτέλη, ο Πλατανιάς έδειξε να γίνεται και πάλι απειλητικός και στο 24΄ θα μπορούσε να είχε φτάσει στο 2-0, όταν μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Μιλούνοβιτς έπιασε την κεφαλιά ψαράκι, με δυσκολία ο Σαράνοφ απέκρουσε και στην συνέχεια ο Φιντέλεφ απομάκρυνε τη προσπάθεια για σουτ από τον Γουνδουλάκη.

Στο 26΄ το σουτ του Τόρες δεν ανησύχησε τον Σαράνοφ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Εργοτέλης φάνηκε ξανά απειλητικός όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λυκογιάννη, ο Φιντέλεφ έπιασε την κεφαλιά, ο Ολιμπά μπλόκαρε.

Στο 30, οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή όταν μετά από λάθος του Λουβιόν, το πλασέ του Τσουράκη πέρασε άουτ.

Στο 35΄ είχαμε την τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος όταν η κεφαλιά του Παμλίδη πέρασε λίγο άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήταν  για τον Εργοτέλη με το σουτ του Κοζορώνη να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολιμπά στο 56΄.

Ο Εργοτέλης κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όσο περνούσε η ώρα, χωρίς όμως να απειλήσει. Στο 77΄ όμως οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν αυτό που κυνηγούσαν. Μετά από ωραία ανάπτυξη του Εργοτέλη ο Ουλά από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Τζίλας άφησε τη μπάλα στον Καλέ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Το παιχνίδι άνοιξε στην συνέχεια με τις δύο ομάδες να δείχνουν να μην βολεύονται με αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε να ευνοεί τον Εργοτέλη που στο 86΄ γύρισε το παιχνίδι. Ο Γιουσούφ έκανε τη σέντρα, ο Τζίλας έπιασε την κεφαλιά με τον Ολιμπά να κάνει φοβερή επέμβαση, όμως στην συνέχεια της φάσης ο Γιουσούφ πήρε το “ριμπάουντ” κάνοντας το 1-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

To live της αναμέτρησης

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook