Διπλή ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή για τον Εργοτέλη

Οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν “πακέτο” την απόκτηση των Γκρεγκ Ουλά και Βλάντιμιρ Τζίλας.

Την απόκτηση των Γκρεγκ Ουλά και Βλάντιμιρ Τζίλας ανακοίνωσε ο Εργοτέλης ενισύχοντας την μεσοεπιθετική γραμμή του.

Αμφότεροι συμμετείχαν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Τζίλας είναι επιθετικός και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή μέχρι τις 30/6/2015.

Ενώ ο Ούλα είναι επιθετικός/ακραίος μεσοεπιθετικός και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εργοτέλη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

  • Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου Vladimir Djilas. Ο 32χρονος (3/3/83) επιθετικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας έως τις 30/6/2015.

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Βλάντιμιρ Τζίλας δήλωσε:

« Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Εργοτέλης, καθώς είναι μία σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Έχω μάθει τα καλύτερα για τον Σύλλογο, την πόλη του Ηρακλείου και τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου Greg Sullivan Desire – Roldan Houla.

Ο 27χρονος (19/7/88) επιθετικός/ακραίος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκρεγκ Χουλά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι για τον Εργοτέλη. Είμαι παθιασμένος να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε καλό επίπεδο. Θέλω να κάνω τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Το κλίμα στην ομαδα του Εργοτέλη είναι οικογενειακό και χαίρομαι που είμαι μέλος της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για το καλωσόρισμα και θέλω να ανταποδώσω με την απόδοσή μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook