Τα βαθμολογικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα…

Αν ο Εργοτέλης δεν νικήσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή τότε θα πρέπει να κάνει πορεία.. πρωταθλητισμού στην συνέχεια του πρωταθλήματος για να σώσει την κατηγορία.

Μπορεί να έκανε 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα και να προηγήθηκε με 0-1, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν και πάλι ο… γνωστός φετινός Εργοτέλης με τις αδυναμίες του και γνώρισε μία ακόμα ήττα με 3-1.

Η ήττα αυτή τον διατηρεί στην τελευταία θέση μαζί με την Νίκη Βόλου με μόλις 7 βαθμούς σε 14 ματς και αν δεν νικήσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, τότε θα πρέπει να κάνει πορεία… πρωταθλητισμού στην συνέχεια του πρωταθλήματος για να σώσει την κατηγορία.

Οι “κιτρινόμαυροι”… βράζουν για την διαιτησία αλλά πρέπει να τα ξεχάσει όλα και να επικεντρωθεί στον αγώνα της Κυριακής, που είναι “Τελικός” αφού τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Τον αγώνα θα χάσει ο Χαντί, που αποβλήθηκε στο ματς με την Κέρκυρα, τραυματίστηκε και ο Μπρούνο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μέγι, που κάνει θεραπεία, ενώ οι Γιοβάνοβιτς και Λυκογιάννης επιστρέφουν από τιμωρία

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook