Με μία νίκη και μία ήττα κύλησε η Κυριακή για τον Εργοτέλη

Δύο φιλικά ματς έδωσαν οι “κιτρινόμαυροι”, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος, με Ηρόδοτο (1-3) και Επισκοπή (2-0), με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του αλλά και σε παιδιά από την Κ20 της ομάδας.

Δύο φιλικά ματς έδωσαν οι “κιτρινόμαυροι”, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος, με Ηρόδοτο (1-3) και Επισκοπή (2-0) με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του αλλά και σε παιδιά από την Κ20 της ομάδας.

Στο πρώτο από τα δύο φιλικά της ημέρας, ηττήθηκε 3-1 από τον Ηρόδοτο στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Προβιδάκης (27’), Σκουλάς (44’) και Κοιλιάρας (48΄πεν). Για τον Εργοτέλη σκόραρε ο Παμλίδης στο 52’ και είχε δοκάρι ο Νοκάι στο 84’. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την Κ20, όπως τους Νοκάι, Γενιτσαρίδη και Φουκαράκη.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

16’ Δυνατό σουτ του Λεονάρντο από αριστερά μέσα στην περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης.

20’ Εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο από δεξιά, μπλόκαρε τη μπάλα ο Παναγιωτίδης.

27’ Γκολ για τον Ηρόδοτο με τον Προβιδάκη.

44’ Γκολ για τον Ηρόδοτο με τον Σκουλά.

48’ Γκολ για τον Ηρόδοτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοιλιάρα.

52’ Γκολ! Ο Παμλίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δεξιάς γωνίας του Σπανού!

56’ Πλασέ του Κούρεζ, μπλόκαρε ο Σπανός.

58’ Σέντρα του Ρέντζα στο δεύτερο δοκάρι για τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά μπλόκαρε ο Σπανός.

60’ Σουτ στην κίνηση του Βλαχοδήμου από δεξιά, έπειτα από στώσιμο του Μπουρσέλη, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σπανός με τα πόδια.

61’ Κεφαλιά του Κούρεζ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βλαχοδήμου, μπλόκαρε τη μπάλα ο Σπανός.

67’ Αλλαγή παιχνιδιού από τον Ρέντζα από δεξιά, για τον Άλαν, ο οποίος έκανε το γύρισμα για τον Λεονάρντο, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

70’ Σέντρα του Ρέντζα στο δεύτερο δοκάρι για τον Άλαν, αλλά το σουτ του δεύτερου κατέληξε άουτ.

84’ Δοκάρι για την ομάδα μας με πλασέ του Νοκάι έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Άλαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλέως, Σκουλάς, Προβιδάκης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Κουσίδης, Κλωνάρης, Καϊμακαμούδης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σπανός, Γιαπιτζάκης, Μαυρίδης, Ρουσάκης, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Ζαφείρης, Μεράι, Πήλιος, Κλίνης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (46’ Δασκαλάκης), Ρέντζας (85’ Γενιτσαρίδης), Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Στράους (85’ Φουκαράκης), Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (80’ Νοκάι), Μπουρσέλης, Παμλίδης, Κούρεζ (65’Αλαν).

Στο δεύτερο φιλικό αγώνα της ημέρας, ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 την Επισκοπή στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Ο δυνατός άνεμος και η βροχή κατά διαστήματα, δυσκόλευαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, αλλά οι ποδοσφαιριστές των ¨κιτρινόμαυρων” πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και πήραν τη νίκη με γκολ του Γιουσούφ στο 50’ και του Στογιάνοβιτς στο 86’, ενώ είχαν και δοκάρι με τους Νόσκοβιτς (60’) και Χαντί (75’). Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20, όπως τους Σηφάκη, Γεωργαντόπουλο και Βογιατζή.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

5’ Σουτ του Μπρούνο, μπλόκαρε τη μπάλα ο Γουναρίδης.

8’ Μακρινό σουτ του Μπογκντάνοφ, μπλόκαρε δύσκολα ο Γουναρίδης.

15’ Πλασέ του Γιουσούφ από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

24’ Σέντρα του Χαντί για τον Γιουσούφ, ο οποίος έκανε το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40’ Έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών μας, ο Μπρούνο από αριστερά έκανε την πάσα για τον Μπογκντάνοφ, αλλά το πλασέ στην κίνηση του δεύτερου κατέληξε άουτ.

43’ Δυνατό σουτ του Μπογκντάνοφ, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

47’ Πλασέ του Μπρούνο, απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

48’ έπειτα από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Μπογκντάνοφ, ο Λυκογιάνης έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50’ Γκολ! 1-0! Ο Μπρούνο έκλεψε την μπάλα και έδωσε κάθετα για τον Γιουσούφ, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

57’ Κεφαλιά του Νόσκοβιτς έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη, μπλόκαρε την μπάλα ο Κελαϊδής.

58’ Πολύ δυνατό σουτ του Γκέντσογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60’ Δοκάρι! Ο Νόσκοβιτς με δυνατό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

75’ Δεύτερο δοκάρι! Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Χαντί έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Επισκοπής.

82’ Σουτ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

86’ Γκολ! 2-0 !!! Ο Γιουσούφ έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια έστρωσε στον Στογιάνοβιτς, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι (55’ Δερμιτζάκης), Τζανακάκης, Σηφάκης (76’ Βογιατζής), Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (76’ Γεωργαντόπουλος), Γιουσούφ, Μπρούνο, Νόσκοβιτς (76’ Στογιάνοβιτς).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης (30’ Κελαιδής, 60’ Νικηφόρος), Τζανάκης (60’ Μανουσάκης), Λάμπρου (46’ Λιονάκης), Μαραθιανός (80’ Νεμπιάι), Μποτονάκης (46’ Βουρβαχάκης), Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Βελονάκης, Δουμάνης (45’ Τριχάκης), Νικόλτσης (46’ Δρακάκης), Πετράκος.

Η επόμενη προπόνηση του Εργοτέλη έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook