Στρέφει το βλέμμα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Το ματς Κυπέλλου με την Βέροια ανήκει στο παρελθόν με τον Δερμιτζάκη να στέλνει μηνύματα σε αυτούς που δεν κοιτάνε το σύνολο αλλά τον εαυτό τους, χάνοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να πάρουν φανέλα βασικού ξανά σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια.

Το ματς Κυπέλλου του Εργοτέλη με την Βέροια (0-2) ανήκει στο παρελθόν με τον Πάυλο Δερμιτζάκη στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα να στέλνει…μηνύματα σε αυτούς που δεν κοιτάνε το σύνολο αλλά τον εαυτό τους χάνοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να παρούν φανέλα βασικού ξανά σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια.

Τώρα το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο με στόχο το τρίποντο που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.

Σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 19, 20 και για εκείνους της φιλοξενούμενης ομάδας στη Θύρα 11.

Στο ιταρικό ρεπορτάζ οι Αλαν και Μέγι γυμνάστηκαν ατομικά και την Τετάρτη ενώ ο Φίντελεφ συνέχισε την θεραπεία.

Στον αγώνα της Κυριακής αναμένεται φυσικά να επιστρέψουν στην δράση και οι Χαντί, Γκέντσογλου, Τζανακάκης και Παμλίδης που έμειναν εκτός αποστολής του αγώνα με την Βέροια για να ξεκουραστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook