Ο Γρηγόρης Αθανασίου στον Athletic Radio 104,2

Ο πρώην τερματοφύλακας του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πρώην ομάδα του, τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Μακεδόνας γκολκίπερ που υπεράσπιζε την εστία του Εργοτέλη τα 7 προηγούμενα χρόνια, βρίσκεται πλέον στην Κύπρο όπου αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Αγίας Νάπας: «Μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω να πω για την πορεία μου στην Κύπρο και την Αγία Νάπα. Μόνο θετικά πράγματα έχω να πω και πάνε όλα καλά». 

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αθανασίου αναφέρθηκε και στον Εργοτέλη υπογραμμίζοντας ότι «σίγουρα παρακολουθώ τον Εργοτέλη. Είδα τα ματς με Πανιώνιο και Καλλονή και Ολυμπιακό. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη και να αρχίζει να μαζεύει πόντους η πρώην ομάδα μου γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και πέφτουν τέσσερις ομάδες». 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Αθανασίου στον Athletic Radio 104,2

Για το Κυπριακό πρωτάθλημα: «Το Κυπριακό πρωτάθλημα χρόνο με τον χρόνο κάνει βήματα μπροστά και πάει καλά και η Εθνική ομάδα. Οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο εγώ το αγαπάνε». 

Για την αποχώρηση του από την Κρήτη: «Και η Κρήτη μου λείπει και η Ελλάδα αλλά αυτή είναι η δουλειά μας αλλά τι να κάνουμε έτσι τα ήθελε η τύχη έτσι τα ήθελε ο θεός».

Για την παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη: «Έστω και σχετικά νωρίς χρειαζόταν μια αλλαγή ο Εργοτέλης. Ο Δερμιτζάκης ταιριάζει γάντι στον Εργοτέλη και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και η ομάδα θα αρχίζει να μαζεύει βαθμούς. Ο Δερμιτζάκης δεν έχει τόσο πίεση από θέμα κόσμου και θέμα διοίκησης. Ο Εργοτέλης δεν έχει την μεγάλη στήριξη από τον κόσμο λειτουργεί με μια ηρεμία και αυτό βοηθάει και ένα προπονητή να κάνει καλύτερα την δουλειά του».

Για την εικόνα του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το είδα το ματς με τον Ολυμπιακό όπου ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλός και πολύ κακός ο Ολυμπιακός. Στα λίγα παιχνίδια μου έχει κάνει εντύπωση ότι προσπαθεί η ομάδα να παίξει πιο στρωτό ποδόσφαιρο. Μέσα από ποδόσφαιρο και καλό θέαμα ο Εργοτέλης προσπαθεί να κερδίσει πόντους».

Για τον στόχο της παραμονής: «Είναι μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα. Πρώτος στόχος του Εργοτέλης είναι να σωθεί , πιστεύω ότι δεν μπορεί να πάει ψηλότερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook