Θέλει να κερδίσει και την ουσία ο Εργοτέλης…

Η… ισχνή βαθμολογική του συγκομιδή τον αναγκάζει να “ψάξει” για μεγάλα αποτελέσματα και ένα τέτοιο θα επιδιώξει και στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το προσεχές Σάββατο.

Η… ισχνή βαθμολογική του συγκομιδή αναγκάζει τον Εργοτέλη να “ψάξει” για μεγάλα αποτελέσματα από δω και πέρα, κερδίζοντας και ουσία εκτός από τις εντυπώσεις, και ένα τέτοιο θα επιδιώξει και στο ματς με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο.

Με μόλις τέσσερις βαθμούς σε έξι ματς οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμούς…”per mare, per terram” που λένε και στο χωριό του Γκατούζο, πανταχού δηλαδή, ακόμα και έδρες δύσκολες όπως είναι αυτή του Περιστερίου απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα που στοχεύει ψηλά.

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια για τον Πάυλο Δερμιτζάκη αφού ο Μέγι έχει υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς και χάνει το ματς του Σαββάτου ενώ ατομικά γυμνάστηκαν και την Τρίτη οι Άλαν και Καζναφέρης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς αντίστοιχα. Εντωμεταξύ, ο Φίντελεφ συνέχισε τη θεραπεία του.

Σήμερα η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook