Mε άλλη ψυχολογία συνεχίζει ο Εργοτέλης

Μπορεί να μην πήρε βαθμό στο ματς με τον Ολυμπιακό ωστόσο τον κοίταξε στα… μάτια, κέρδισε το χειροκρότημα, και μπαίνει με άλλον… αέρα στην δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Εργοτέλης μπορεί να μην πήρε βαθμό στο ματς με τον Ολυμπιακό ωστόσο τον κοίταξε στα… μάτια, κέρδισε το χειροκρότημα, και μπαίνει με άλλον… αέρα στην δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να ανταπέξέλθουν σε ένα πρόγραμμα – φωτιά το προσεχές διάστημα και είχαν ανάγκη μία τέτοια εμφάνιση για να ανέβει η ψυχολογία όλων και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση ένα εντελώς ανανεωμένο σύνολο. 

Το μυαλό όλων είναι τώρα στραμμένο στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι  το Σάββατο ενώ την επόμενη Τετάρτη υπάρχει το ματς με την Βέροια για το Κύπελλο στο Παγκρήτιο και ακολουθεί  ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και πάλι εντός έδρας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε με χαρά τον Παντελάκη να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες εβδομάδες όμως πορβληματίζεται για τον Μέγι που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας σήμερα υπάρχει και πάλι προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook