Με οδηγό την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Εργοτέλης άξιζε να πάρει κάτι από το Σαββατιάτικο ματς στο Παγκρήτιο, όμως κρατάει στην καλή του εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και αρχικά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το προσεχές Σάββατο.

Ο Εργοτέλης άξιζε να πάρει κάτι από το Σαββατιάτικο ματς στο Παγκρήτιο κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ηττήθηκε με 2-3 αν και προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 όμως κρατάει στην καλή του εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και αρχικά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το προσεχές Σάββατο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης άλλωστε το είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερα με τέτοιες εμφανίσεις αρκεί να δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να χτίσουμε από αυτή την εμφάνιση και να τη διατηρήσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που μόνο εύκολος δεν είναι».

Απο κει και πέρα, με την συμμετοχή και της ομάδας Κ20 πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής του Εργοτέλη. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα, οι Παύλος Δερμιτζάκης και Βασίλης Πλεσίτης δημιούργησαν δύο μεικτές ομάδες με τους διαθέσιμους  ποδοσφαιριστές, για ένα οικογενειακό δίτερμα διάρκειας δύο ημιχρόνων των τριάντα λεπτών.

Στο  διπλό συμμετείχε και ο Νώντας  Παντελάκης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Μέγι, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία. Ο Ιγνάσιο Φίντελεφ συνέχισε τη θεραπεία του.

Σήμερα έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου την Τρίτη στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook