Την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του “τσέκαρε” ο Δερμιτζάκης

Στο φιλικό με την Επισκοπή (2-0) όπου αγωνίστηκαν και παίκτες από την Κ20 ενώ τώρα θα ξεκινήσει μία… έξτρα προετοιμασία μέχρι το ματς με τον ΟΦΗ σε τρείς περίπου βδομάδες.

Την αγωνιστική κατάσταση όλων των ετοιμοπόλεμων παικτών του “τσέκαρε” ο Παύλος Δερμιτζάκης στο φιλικό της Δευτέρας με την Επισκοπή, όπου οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 2-0 με δύο γκολ του Κούρεζ, ενώ χρησιμοποίησε και ορισμένους παίκτες από την Κ20. 

Ο Καβαλιώτης τεχνικός έδωσε… ανάσες  σε όσους αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό αφού χρησιμοποίησε μόνο τους Λεονάρντο και Πίτσο, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Τώρα θα ξεκινήσει μία μικρή έξτρα προετοιμασία, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, και θα βοηθήσει και στο μέτωπο των τραυματιών εν όψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ, που θα γίνει πιθανότατα στις 18 Οκτώβρη.

Την Δευτέρα ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε αποθεραπεία ενώ οι Χαντί και Καζναφέρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς. Επίσης οι Άλαν και Φίντελεφ έκαναν θεραπεία.

Σήμερα ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει δώσει ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 17:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook