Φιλική νίκη επί της Επισκοπής από τις “ρεζέρβες” του Εργοτέλη

Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου ο Εργοτέλης έχοντας αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του επικράτησε με 2-0 της Επισκοπής.

Η ομάδα μας νίκησε 2-0 την Επισκοπή στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Παρά τον δυνατό άνεμο που έπνεε και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ο Εργοτέλης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμορφώθηκε με γκολ του Κούρεζ στο 20’ και στο 50’.

Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Πάυλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε μόνο τους Λεονάρντο και Πίτσο, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό αγώνα. Όσοι ήταν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής καθώς και ο Σάββας Γκέντσογλου έκαναν αποθεραπεία.

Οι Χαντί και Καζναφέρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ οι Άλαν και Φίντελεφ έκαναν θεραπεία.

Αύριο ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει δώσει ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 17:00.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Ρέντζας (83’ Φουκαράκης), Παντελάκης, Σαϊνάτι, Πίτσος, Στράους, Μπουρσέλης (83’ Γεωργαντόπουλος), Κούρεζ (83’ Στογιάνοβιτς), Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Λεονάρντο (68’ Γενιτσαρίδης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαϊδής, Τζανάκης (46’ Μανουσάκης), Λάμπρος (46’ Λιονάκης), Βουρβαχάκης (46’ Μποτονάκης), Παπαδήμας (78’ Σουλεϊμαν), Πυθαρούλης (65’ Τριχάκης), Βιγιαφάνε (46’ Βιτόρος), Πετράκος (46’ Δελήμπασης), Ράντοβιτς (78’ Σπανός), Δουμάνης (69’ Φοβάκης), Νικόλτσης (46’ Βελονάκης).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook