Αστέρια Εργοτέλης και Γιουσούφ στον Βόλο!

Ο μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες έδωσε 2 ασίστ, πέτυχε 1 γκολ και οδήγησε τον Εργοτέλη σε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Νίκης Βόλου με 1-4!

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον Πλατανιά, ο Εργοτέλης έκανε “σεφτέ” στα τρίποντα και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο συντρίβοντας τους Βολιώτες με 1-4. Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν πολύ ανώτεροι από τους γηπεδούχους που δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Τσέρνι. Αντιθέτως ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος από τη Νίκη Βόλου, είχε σωστό πλάνο στο παιχνίδι του και ήταν πολύ καλύτερος – ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε με το γκολ του Ίβενς.

Πρωταγωνιστής για τον Εργοτέλη αναδεικνύεται ο Γιουσούφ που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και πραγματοποίησε μια φοβερή εμφάνιση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τα νησιά Κομόρες έβγαλε τα δύο πρώτα γκολ του Εργοτέλη δίνοντας ισάριθμες ασίστ σε Μπογντάνοφ, Νόσκοβιτς ενώ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ – ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Μπρούνο.

Πολύ καλά στημένος ο Εργοτέλης από τον Παύλο Δερμιτζάκη που λίγες ημέρες μετά βλέπει να δικαιώνεται η πίστη του στο ρόστερ των “κιτρινόμαυρων” που πλέον ελπίζουν σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook