Κοζορώνης: “Δεν κάναμε τίποτα σωστά”

Στην κακή μέρα που βρέθηκε ο Εργοτέλης απέδωσε την βαριά ήττα από τον Πλατανιά ο μέσος των “κιτρινόμαυρων”, Βαλάντης Κοζορώνης, που ανέφερε οτι δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο μέσος του Εργοτέλη, Βαλάντης Κοζορώνης, στις δηλώσεις του μετά το βαρύ 0-3 από τον Πλατανιά στάθηκε στην κακή μέρα που βρέθηκε η ομάδα και το γρήγορο γκολ που δέχθηκε ενώ ανέφερε οτι δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

  • Τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Novasports:

«Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν είχαμε τη διάθεση να παίξουμε, δεν ήμασταν καλά και δεν κάναμε τίποτα σωστά.

Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας αποσυντόνισε.

Στη συνέχεια αντί να αντιδράσουμε βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο, δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκε.

Είχαμε ένα πλάνο το οποίο δεν μας βγήκε, δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε και χάσαμε. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει, μας έχει περάσει μία φιλοσοφία που μας έχει κάνει καλύτερους και θέλει προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά.

Θέλει ηρεμία και δεν μας έχει πάρει από κάτω αλλά πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να μας βγει στους αγώνες και όλα θα πάνε καλά».

Έντονα προβληματισμένος από την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα στο κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης

Ο προπονητής του Εργοτέλη που έκανε άσχημο ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», εξέφρασε και πάλι την πίστη του στο υλικό της ομάδας για το αύριο όπως είπε αυτής.

Χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του αντιπάλου στον οποίο ευχήθηκε καλή πορεία και τόνισε ότι ο Εργοτέλης χρειάζεται δουλειά, βελτίωση και όχι πανικό.

«Τις μεγάλες ομάδες, τους μεγάλους προπονητές και τους μεγάλους παίκτες τους φτιάχνουν και οι ήττες και όχι οι νίκες, αρκεί να μάθεις να δουλέψεις και διορθώνεις τα λάθη σου», το μήνυμα που έστειλε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

 Προσθέτοντας ότι «η ομάδα σε δύο – τρεις βδομάδες θα είναι καλά και οι παίκτες που ήρθαν θα είναι αυτό το διάστημα έτοιμοι».

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δε μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Υπήρχε διάθεση και καλή ψυχολογία πριν το παιχνίδι αλλά δε μπορέσαμε να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε κάτι περισσότερο.

Η ομάδα δεν έδειξε την απαιτούμε διάθεση, το πάθος, είχαμε προβλήματα τακτικά της ανάπτυξης της κυκλοφορίας αλλά και στο αμυντικό κομμάτι που δεν είχαμε ισορροπία στις γραμμές μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλός να πάρει μια δίκαιη νίκη.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο τα δύο γρήγορα γκολ και δε μπορέσαμε να βρούμε αντίδραση.

Όμως τις μεγάλες ομάδες, τους μεγάλους προπονητές και τους μεγάλους παίκτες τους φτιάχνουν και οι ήττες και όχι οι νίκες, αρκεί να μάθεις να δουλέψεις και διορθώνεις τα λάθη σου», δήλωσε αρχικά ο Καβαλιώτης τεχνικός και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για τους Παντελάκη – Σαϊνά που ξεκίνησαν στο κέντρο της άμυνας: «Να ενημερώσω ότι ξεκίνησαν τέσσερα νέα πρόσωπα και κλείσαμε το παιχνίδι με επτά και αυτό έγινε γιατί αυτοί ήταν οι παίκτες που έπρεπε να αγωνιστούν.

Ο Μέγι ήταν τιμωρημένος, ο Φίντελεφ μαζί με τον Γιοβάνοβιτς τραυματίες. Αυτό το παιχνίδι ήθελε παιδιά που ήταν ετοιμοπόλεμα.

Έμεινα ευχαριστημένος από το φιλικό με τον ΟΦΗ που είχα δοκιμάσει τους Παντελάκη και Σαϊνάτι με αποτέλεσμα να τους ξεκινήσω».

Για τα δύο γρήγορ γκολ που δέχθηκε ο Εργοτέλης, στις αρχές κάθε ημιχρόνου: «Όταν μια ομάδα δέχεται στο πέμπτο λεπτό γκολ και όταν βέβαια προερχόμαστε από δυο αρνητικά σκορ επηρεάζει αλλά δε μένεις εκεί.

Τακτικά ανέφερα ποια ήταν τα προβλήματα. Ήταν μακριά οι ζώνες μας και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας δημιουργεί προβλήματα».

Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη: «Η ομάδα σε δύο – τρεις βδομάδες θα είναι καλά.

Οι μεταγραφές που ήρθαν τελευταία στιγμή και οι τραυματισμοί κάποιων παικτών μας πήγαν πίσω και σε δύο – τρεις βδομάδες πιστεύω ότι θα είμαστε στο 100% για να μπορέσουμε να επιλέξουμε μέσα από μια ποσότητα παικτών την αρχική ενδεκάδα.

Είναι 3η αγωνιστική. Δεν θέλουμε πανικό. Προβληματισμό και αυτοκριτική βεβαίως, αρκεί όμως να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για το γεγονός ότι δεν επέλεξε ο ίδιος το ρόστερ του Εργοτέλη: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα είπα ότι πιστεύω στο υλικό, όχι γι’ αυτό που είδαμε σήμερα αλλά γι’ αυτό που θα δούμε αύριο.

Θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη που ήταν πολλά για να διεκδικήσουμε κάτι άλλο από αυτό που πήραμε σήμερα.

Να ευχηθώ καλή πορεία στον Πλατανιά, μια ομάδα με μηδέν νίκες μπόρεσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ήρθε και η νίκη. Εύχομαι να πετύχει το στόχο της και μια καλή πορεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook