Αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη…

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Πλατανιά (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) στο Κρητικό ντέρμπι που “κλείνει” την 3η αγωνιστική και θέλει το τρίποντο στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη στον πάγκο του…

Όλα για όλα για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα τα παίξει σήμερα ο Εργοτέλης που στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του υπόδέχεται τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr).

Περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν υπάρχουν για τους “κιτρινόμαυρους” ενώ και οι Χανιώτες “καίγονται” για ένα θετικό αποτέλεσμα αφού έρχονται και αυτοί στο Ηράκλειο με μηδέν βαθμούς ενώ δεν έχουν σκοράρει και ακόμα…

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Καβαλιώτη τεχνικό αφού ο Χαντί είναι τραυματίας και ο Μέγι τιμωρημένος ωστόσο θέση στο βασικό σχήμα δεικεδικούν με αξιώσεις οι νεοαποκτηθένες Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου και Βλαχοδήμος.

Η 20μελής αποστολή έχεις ως εξής: Τσέρνι, Καβουσάκης, Καζναφέρης, Γιοβάνοβιτς, Στράους, Λεονάρντο, Μπογκντάνοφ, Ρέντζας, Νόσκοβιτς, Κοζορώνης, Βλαχοδήμος, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Πίτσος, Λυκογιάννης, Παντελάκης, Σαϊνάτι, Μπρούνο, Γιουσούφ, Κούρεζ.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει προβλήματα αφού κανονικά μετέχουν οι Μενδρινός, Ιτουά ενώ για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή ο Μιλούνοβιτς. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Τζίλβαν.

Πιο αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά απαρτίζεται από τους:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαντάκης από την Ημαθία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook