Mε νέο τεχνικό στο ματς με τον Πλατανιά ο Εργοτέλης

Σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Φεράντο και η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στον νέο τεχνικό να μάθει την ομάδα καλύτερα.

Σε χρόνο ρεκόρ και μετά από μόλις δύο αγωνιστικές ο Εργοτέλης αλλάζει προπονητή αφού το ξεκίνημα με δύο ήττες στο πρωτάθλημα στα ισάριθμα πρώτα ματς δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Εντός της ημέρας θα έχουμε και τη τυπική ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό Φεράντο που δεν κατάφερει να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα και να αποκτήσουν οι δύο πλευρές χημεία μεταξύ τους.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ευεργητική για τον νέο τεχνικό να γνωρίσει την ομάδα καλύτερα και να την οδηγήσει με άλλο… αέρα στο Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά σε δύο βδομάδες στο Παγκρήτιο.

Ήδη ακούγονται πολλά ονόματα Ελλήνων τεχνικών, Νιόπλιας – Ελευθερόπουλος – Παναγόπουλος – Ουζουνίδης – Δερμιτζάκης, και ενδεχομένως να ακουστούν ακόμα περισσότερα αν και αναμένεται ο νέος προπονητής να “κλείσει” άμεσα ώστε να εγκλιματιστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook