Ήττα και φάρμακο η διακοπή για Εργοτέλη!

Οι «κιτρινόμαυροι δεν κέρδισαν ούτε στην Λέσβο με μέτρια παρουσία κατά διαστήματα και πλέον περιμένουν την διακοπή για να βελτιώσουν τις ατέλειες που έχουν εμφανίσει.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε ο Εργοτέλης με σκορ 2-0 από την Καλλονή χάρις στα γκολ των Καλτσά, Γιορέντε. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς επιθετικό ήταν ακίνδυνοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού – με εξαίρεση κάποιες ατομικές ενέργειες του Άλαν που ήταν ο μόνος παίκτης που φάνηκε επικίνδυνος για τον Εργοτέλη.

Η Καλλονή είχε μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι της αλλά και βέβαια – όπως αποδείχθηκε – μεγαλύτερη ποιότητα από ότι ο Εργοτέλης αφού οι Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα και Καλτσάς δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Εργοτέλη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44’ με ένα απίθανο σουτ του Καλτσά που είδε τον Τσέρνι να βρίσκεται εκτός εστίας και τον «κρέμασε» κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φεράντο προσπάθησε να βελτιώσει την μεσοεπιθετική εικόνα της ομάδας του περνώντας στο παιχνίδι τον Λυκογιάννη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες στο 78’ λόγω αποβολής του Μεγί και στο 88’ ο Γιορέντε με ένα ψηλοκρεμαστό αλλά και τυχερό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook