Ξεχνάει το ματς της Ν. Σμύρνης και σκέφτεται μόνο την Καλλονή

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να κέρδισαν τις εντυπώσεις στο ματς με τον Πανιώνιο ωστόσο έφυγαν με… άδειο το σακούλι τους και θέλουν να κάνουν σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα στο ματς της Μυτιλήνης το προσεχές Σάββατο.

Ο Εργοτέλης μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις στο ματς με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη, βαθμό όμως δεν πήρε και πλέον ξεχνάει τον αγώνα αυτό και στρέφει το βλέμμα του στον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Η ομάδα του Φεράντο θέλει να κάνει… σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα και με οδηγό την καλή εμφάνιση στην Ν. Σμύρνη μπορεί να τα καταφέρει στο δεύτερο σερί της εκτός έδρας ματς.

Περιθώρια για ξεκούραση δεν  υπάρχουν γι΄αυτό και υπήρξε κανονικά προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης αν και η αποστολή επέστρεψε στο Ηράκλειο από την Αθήνα το πρωϊ.

Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις ειδικής αντοχής και παιχνίδια με μπάλα σε περιορισμένο χώρο. Ο Μπαμ Μπαμ γυμνάστηκε ατομικά, αλλά σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σήμερα η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook