Χαντί: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”

Το athleticradio.gr συνάντησε τον Άγγελο Χαντί στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και ο παίκτης του Εργοτέλη, μας μίλησε για την ήττα της ομάδας του στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο και στάθηκε στο γεγονός πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαντί μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο μιλώντας στο athleticradio.gr 

Για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε και με θετικό αποτέλεσμα…

Η ομάδα για πρώτο παιχνίδι στάθηκε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε μια υπεροχή αλλά στο δεύτερο ήμασταν νομίζω αρκετά καλύτεροι, χάσαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα. Συνεχίζουμε, δείξαμε ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα για πρώτο παιχνίδι , είμαστε νέα ομάδα και σιγά-σιγά θα δέσουμε περισσότερο και θα φανερώσουμε τον καλό μας εαυτό.

Για το αν νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα…

Σίγουρα νιώθουμε αδικημένη γιατί έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι να ήταν για νίκη του Πανιώνιου. Η πλάστιγγα έγερνε περισσότερο προς τα εμάς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είχε και αυτός κάποιες ευκαιρίες αλλά νομίζω το “Χ” θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Για το τι έφταιξε στην ήττα του Εργοτέλη στη Ν. Σμύρνη…

Σίγουρα οι χαμένες ευκαιρίες που είχαμε. όταν παίζεις εκτός έδρας με μια ομάδα που θέλει τόσο τους 3 βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν χάνεις τόσες κλασικές ευκαιρίες, μετά το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο χρονικά σημείο και ήρθε αυτή η ήττα. 

Για το επόμενο παιχνίδι που βρίσκει τον Εργοτέλη να αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας, αυτή τη φορά με την Καλλονή… 

Η Καλλονή απ’ότι ξέρουμε και απ’ότι βλέπουμε έχει ενισχυθεί. Έκανε ένα καλό παιχνίδι μέσα στην Τούμπα αλλά εμείς πηγαίνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Να κερδίσουμε, για να δούμε πιο αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Σίγουρα τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολο πρόγραμμα αλλά νομίζω ότι σε κάθε ματς πάμε για τους τρεις βαθμούς γιατί έτσι είναι ο Εργοτέλης. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook