Καζναφέρης: “Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

Ο Κώστας Καζναφέρης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Πανιώνιο τόνισε οτι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Ο Κώστας Καζναφέρης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Πανιώνιο τόνισε οτι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

  • Τα όσα είπε στην κάμερα του novasports μετά την ήττα από τον Πανιώνιο:

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καζναφέρης δήλωσε: «Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Νομίζω πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ. Το καλό για εμάς ήταν ότι απαντήσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά με μία ευκαιρία του Πανιωνίου δεχτήκαμε το γκολ. Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Για την ευκαιρία που έχασε: «Αν έμπαινε κάποιο γκολ σε εκείνη τη χρονική περίοδο του ματς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα είχαμε διαφορετικά μαρκαρίσματα και θα διαχειριζόμασταν διαφορετικά το παιχνίδι. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται στο ποδόσφαιρο».

Για την ομοιογένεια του Εργοτέλη παρά τις πολλές αλλαγές: «Αυτό ισχύει και για τον Πανιώνιο όμως γιατί και οι δύο ομάδες έχασαν όλο τον κορμό τους από πέρυσι. Νέα ομάδα ο Πανιώνιος, νέα ομάδα και εμείς. Το καλό είναι ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι που κρατάμε. Αν χάνεις ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ και οι νίκες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook