Εβδομάδα ανακοινώσεων στον Εργοτέλη

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης παικτών από τον Εργοτέλη, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή, αφού οι επαφές που γίνονται όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Εβδομάδα ανακοινώσεων ξεκίνησε στον Εργοτέλη, αφού θεωρείται θέμα χρόνου η απόκτηση παικτών, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τις επαφές που γίνονται όλο αυτό το διάστημα να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Η ενίσχυση των “κιτρινόμαυρων” είναι επιβεβλημένη και το επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Φεράντο, κατά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο στο Ηράκλειο, όπου ανέφερε οτι ο Εργοτέλης θέλει επιθετικούς όπως προέκυψε και από τα τρία φιλικά που έδωσε στο “Νησί της Αφροδίτης”.

Οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου και εν συνεχεία θα μονταριστεί το νέο σύνολο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου και το ματς στην Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής, ενώ στις 6 Αυγούστου θα δοθεί φιλικό με τον Ηρόδοτο και με τον Γιούχτα στις 9 του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook