Ζητείται ενίσχυση

Ο Εργοτέλης επέστρεψε από την Κύπρο και μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του αλλά και της ενίσχυσης του.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν κάποιες αδυναμίες στην Κύπρο, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά παιχνίδι και είναι δεδομένο πως φωνάζουν για ενίσχυση σε κάποιες θέσεις κάτι που παραδέχθηκε και ο Χουάν Φεράντο ο οποίος αναφερόμενος στις μεταγραφέςκατά την άφιξη της ομάδας είπε:

«Είναι δύσκολο να πούμε αυτή την στιγμή πόσους παίκτες χρειαζόμαστε ακόμα. Μιλάμε καθημερινά με τον Σταύρο Λαμπράκη γι’ αυτό το θέμα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι να δουλέψουμε σωστά στην τακτική με τους παίκτες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ. Εκεί που χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση είναι στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά τεστ που δώσαμε στην Κύπρο όπου σημειώσαμε μόλις ένα τέρμα. Χρειαζόμαστε γενικά παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή για να μας βοηθήσουν. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπουρσέλης, ο Γιουσούφ, αλλά χρειάζονται ακόμη το χρόνο τους για να δέσουν με τους υπόλοιπους και να μας βοηθήσουν όπως πρέπει», τόνισε.

Mετά το όνομα του Δημήτρη Μανιά ακόμα ένα γνωστό όνομα που ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Ματίας Βερόν.

Στον Εργοτέλη περιμένουν τις εξελίξεις από διάφορες ομάδες με σκοπό να κλείσουν κάποιους δανεικούς ποδοσφαιριστές, όμως παράλληλα κινούνται και για την ενίσχυση ελεύθερων παικτών και μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Ματίας Βερόν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook