Παπουτσάκης Έρχονται μεταγραφές ξένων παικτών

Μπορεί ο Εργοτέλης να περιμένει την απάντηση του Δημήτρη Ορφανού για να καλύψει το κενό που άφησε ο Πασχάλης Μελισσάς στον χώρο του κέντρου ωστόσο ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων αποκάλυψε από την Αυστρία ότι την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών. Ο Παπουτσάκης που βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Σάλτσμπουργκ τόνισε στο επίσημο σαϊτ […]

Μπορεί ο Εργοτέλης να περιμένει την απάντηση του Δημήτρη Ορφανού για να καλύψει το κενό που άφησε ο Πασχάλης Μελισσάς στον χώρο του κέντρου ωστόσο ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων αποκάλυψε από την Αυστρία ότι την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών.

Ο Παπουτσάκης που βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Σάλτσμπουργκ τόνισε στο επίσημο σαϊτ του Εργοτέλη ότι την επόμενη εβδομάδα θα σημειωθούν εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας… « Από την εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά της ομάδας μας με την απόκτηση παικτών από τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Προσπαθούνε να φέρουμε στην ομάδα αξιόλογους παίκτες, όπως έγινε και με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουμε αποκτήσει(Γελαδάρης, Πλάσνεγκερ), οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. » ήταν τα λόγια του προέδρου των κιτρινόμαυρων. 

Βέβαια το καμπανάκι χτυπάει τόσο για τον Αργεντίνο Ρομάνο που αγωνίζεται στην Σαν Μαρτίν όσο και για τον Βραζιλιάνο Χάλντισον που εξετάζονται από τον Νίκο Καραγεωργίου και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθεί το όνομα κάποιου από τους παραπάνω. Από εκεί και πέρα ο Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε και για την παρουσία του στην Τσεχία… « Η Εθνική μας ομάδα τουλάχιστον στα δύο τελευταία παιχνίδια έπαιξε καλά και οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δε γίνετε συνέχεια να έχεις επιτυχίες. Πάντως η Εθνική μας αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα απ’ όλους μας, μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα μας έδωσε τεράστια χαρά στην Πορτογαλία, μας έβγαλε στους δρόμους να πανηγυρίζουμε. Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα έχουμε επιτυχίες οι οποίες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν», ανέφερε ο πρόεδρος του Εργοτέλη και συνέχισε μιλώντας για τη συνάντηση που είχε με παράγοντες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου : «Είχα την τύχη να έχω κάποιες επαφές με παράγοντες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συζητήσαμε για ζητήματα γύρο από το ποδόσφαιρο, ανταλλάσοντας ενδιαφέρουσες απόψεις».  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook