Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Εργοτέλης

Περιμένοντας τα νέα από το μέτωπο της αδειοδότησης που θα κρίνει πολλά για το πως θα γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και στον Εργοτέλη κοιτάζουν ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Η ομάδα αν και νεοφώτιστη τερμάτισε στην 7η θέση και στόχος είναι την νέα χρονιά ο πήχης να ανέβει ακόμα ψηλότερα αφού πλέον υπάρχει και η εμπειρία της φετινής χρονιάς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ενώ η στελέχωση του ρόστερ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη της “μάχης” της αδειοδότησης που ξεκίνησε από χθες για τους “κιτρινόμαυρους”.

Προς το παρών ξεκούραση, για τους παίκτες μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα, ώστε να υπάρχει το καθαρό μυαλό για να ληφθούν οι αποφάσεις και να αρχίσει το “χτίσιμο” του Εργοτέλης της σεζόν 2014-15.

Εντωμεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα για τον τραυματισμό του Ιμπραϊμ αφού υπάρχει ανησυχία κάτι που φάνηκε και από τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το ματς με την Καλλονή: “Είμαι στεναχωρημένος με τον Ιμπραϊμ και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μείνει πολύ καιρό έξω, γιατί έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και φοβάμαι μην είναι ρήξη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook