Δύο “καλές” μεταγραφές

Μπορεί οι μέρες να περνάνε όμως στον Εργοτέλη δεν ανυσηχούν καθόλου. Ίσως όλη αυτή η ανυπομονησία να είναι απόρροια του δυναμικού μπασίματος των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Γελαδάρη, Πλάσνεγκερ. Οι κιτρινόμαυροι αυτές τις ημέρες έχουν κλείσει τις κουρτίνες αλλά η δουλειά συνεχίζεται πυρετωδώς και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν άμεσες […]

Μπορεί οι μέρες να περνάνε όμως στον Εργοτέλη δεν ανυσηχούν καθόλου. Ίσως όλη αυτή η ανυπομονησία να είναι απόρροια του δυναμικού μπασίματος των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Γελαδάρη, Πλάσνεγκερ.

Οι κιτρινόμαυροι αυτές τις ημέρες έχουν κλείσει τις κουρτίνες αλλά η δουλειά συνεχίζεται πυρετωδώς και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.

Η ομάδα του Ηρακλείου κινείται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού και μάλιστα οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Όσο για την περίπτωση του Ρομάνο, το όνομα του Αργεντίνου διαψεύδεται από την ομάδα του Ηρακλείου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του παίζει δυνατά και ήδη έχουν μάθει αρκετά για αυτόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook