Παρακολουθεί Ρομάνο

O Nτιέγκο Σεμπάστιαν Ρομέρο συνεχίζει να απασχολεί τον Εργοτέλη και δεν αποκλείεται οι κιτρινόμαυροι να κινηθούν για την απόκτηση του τις επόμενες ημέρες.

Όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ο Εργοτέλης έχει ρίξει δίχτυα στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή. Οι κιτρινόμαυροι εδώ και μερικές ημέρες κοιτάζουν την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ντιέγκο Σεμπαστιάν Ρομάνο που αγωνίζεται στη Σαν Μαρτίν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από το στρατόπεδο του Εργοτέλη δεν αποκλείεται να βρέθηκε στην Αργεντινή τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Καραγεωργίου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον ποδοσφαιριστή της Σαν Μαρτίν.

Ο Ρομάνο που συνεχίσει να αγωνίζεται καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη είναι στα υπόψιν του Καβαλιώτη τεχνικού και απασχολεί αρκετά τον Εργοτέλη.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός απασχολεί τους κιτρινόμαυρους και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της ομάδας.

Ελεύθερος ο Μαυρουδής Ελεύθερος έμεινε από τον Εργοτέλη ο Μάριος Μαυρουδής με τον 20χρονο επιθετικό να μένει μόλις έναν χρόνο στο Ηράκλειο φορώντας την φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook